Erdoğan; Ekonomide bize güvenin

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Erdoğan; Ekonomide bize güvenin
#İnegöl | Haber Merkezi
25 Mar 2024 / Pzt 17:49
/ 1.718 Kez Okundu
| |

Emekli maaşlarına zamla ilgili dikkat çeken mesajlar veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Çok iyi çalışılmış ekonomi programımız, güçlü kadromuzla ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz. Milletimden de bize ve ekonomi ekibimize güvenmesini istiyorum' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan zamla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. "Çok iyi çalışılmış ekonomi programımız ve güçlü kadromuzla ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz. Milletimizden bize ve ekonomi ekibimize güvenmesini istiyorum" diyen Erdoğan, memur, işçi ve emekli aylıklarında yüzde 50'ye varan artış yapıldığını belirtti. Emeklilerin sıkıntılarını hafifletmek amacıyla bayram ikramiyelerinin artırıldığını ve banka promosyonlarının devreye alındığını ifade etti. Kamu bankalarının başvuruları almaya başladığını vurgulayan Erdoğan, ikramiyelerin gelecek hafta hesaplara yatırılacağını duyurdu.
 
Enflasyon konusunda da adımlar atıldığını söyleyen Cumhurbaşkanı, fırsatçılarla ilgili bakanlıkların adımlarını attığını belirtti. Yılın ikinci yarısında enflasyondaki büyük düşüşü hep birlikte göreceklerini dile getiren Erdoğan, bu durumdan 85 milyon vatandaşın tamamının faydalanacağını vurguladı. Kalıcı bir istikrarın hedeflendiğini vurgulayan Erdoğan, "Nasıl daha önce enflasyonu tek haneye indirdiysek, yine aynısını biz yapacağız" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.