Erdoğan; Enflasyon hızla düşecek rahat bir nefes alacağız

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Erdoğan; Enflasyon hızla düşecek rahat bir nefes alacağız
#İnegöl | Haber Merkezi
22 Şub 2024 / Per 17:07
/ 4.710 Kez Okundu
| |

Denizli'de coşkulu bir kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyonla ilgili müjdeli haberler verdi. Erdoğan, 'Bu yılın sonuna doğru enflasyon hızla düşmeye başlayacak ve rahat bir nefes alacağız' dedi.

Erdoğan, enflasyonun sadece Türkiye'nin değil, tüm dünyanın karşı karşıya olduğu bir sorun olduğunu vurguladı. "Çalışanlarımızı ve emeklilerimizi enflasyona ezdirmemek için samimi bir mücadele veriyoruz" diyen Erdoğan, bu mücadelenin en yakın şahidinin milletimiz olduğunu söyledi.

HİÇBİR VATANDAŞIMIZIN SERZENİŞLERİNE KULAK ASMAYACAĞIZ
Erdoğan, enflasyonun yarattığı sıkıntıların farkında olduğunu ve vatandaşların serzenişlerini duyduğunu ifade etti. "Hiçbir insanımızın serzenişlerine kulak asmayacağız" diyen Erdoğan, bütçe sınırlarını zorlayarak vatandaşların taleplerini karşılamaya devam edeceklerini söyledi.

ENFLASYON YIL SONUNDA DÜŞECEK
Erdoğan, en önemli müjdesini ise yıl sonu ile ilgili verdi. Erdoğan, "Bu yılın sonuna doğru enflasyonun hızla düşmeye başlamasıyla rahat bir nefes alacağız" dedi.

21 YILLIK HAZIRLIK GÜCÜMÜZÜ VERİYOR
Erdoğan, yeni hedefler ve projelerle millete hizmet etmeye hazır olduklarını da söyledi. "Boş atıp dolu tutmuyoruz" diyen Erdoğan, şehirler için hazır ve kararlı olduklarını ve güçlerini 21 yıllık hazırlıktan aldıklarını vurguladı.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.