Erdoğan; Yeniden Refah Partisi CHP'ye su taşıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Erdoğan; Yeniden Refah Partisi CHP'ye su taşıyor
#İnegöl | Haber Merkezi
19 Mar 2024 / Sal 12:42
/ 2.318 Kez Okundu
| |

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, CHP ve DEM Parti üzerinden Yeniden Refah Partisi'ne tepki gösterdi.

Erdoğan, "Cumhur İttifakı'na ve AK Parti'ye kaybettirmek için katılan başka aktörler de var. Senaryoya asli unsur olarak dahil edilmeyen bu figüranların tek görevi Cumhur İttifakı'nın gücünü zayıflatarak CHP–DEM ittifakının değirmenine su taşımaktır." ifadelerini kullandı.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Konya mitinginde, Yeniden Refah Partisi’ni eleştirerek CHP’nin değirmenine su taşıdığını iddia etti.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçim çalışmaları çerçevesinde geldiği Konya'da Kılıçarslan Kent Meydanı'nda AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen mitingde halka hitap etti.
 
Erdoğan, 'CHP, DEM ile gizli saklı bir iş birliği halinde' diyerek Yeniden Refah Partisi'ne yüklendi.
 
DEM AK PARTİ’YE SEÇİM KAZANDIRMAK MI İSTİYOR OZAMAN ?
 
"Yeniden Refah Partisi, hiç kimseye kazandırmak veya kaybettirmek için seçime girmiyor. Her yerde kendimiz kazanmak için seçime giriyoruz. Bu mantıkla giderseniz; o zaman İstanbul'da DEM Parti, AK Parti'ye kazandırmak için seçime giriyor. Çünkü DEM Parti'nin alacağı oylar, İmamoğlu'ndan gidecek. Eğer öyleyse DEM Parti, seçime girmesin mi? " dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.