Erdoğan’dan Aktaş’a Kayra Telefonu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
14 Haz 2016 / Sal 14:39
/ 17.788 Kez Okundu
| |

Amerika’da tedavi gören Kayra Yaman’ın tedavisi hakkında bilgiler almak için Cumhurbaşkanı Erdoğan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı aradı.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 3 yaşındayken banyoda bulup içtiği temizlik maddesi nedeniyle iç organları büyük hasar gören, 5 yıllık süreçte Türkiye’de 30, ABD’de ise bir yıl içinde 2’si büyük 40 ameliyat geçiren Kayra Yaman, tüm bu operasyonlara rağmen özel bir cihaz sayesinde beslenebiliyor.

Kayra’nın Amerika’daki tedavisine ara verilip İnegöl’e dönemsinin ardından tedavi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dikkatinden kaçmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı arayarak minik Kayra hakkında bilgiler aldı.

5 DAKİKALIK KONUŞMA

Gül Gençlik İlim Kültür Sanat ve Dayanışma Derneği bünyesinde yürütülen el ele gönül gönüle projesinin açılış programında konuşan Aktaş “Tam dua esnasında iken 312 telefon numaralı telefondan arandım.  Ankara’dan cumhurbaşkanımızı bağlıyoruz dediklerinde apar topar dışarı çıktım. Yaklaşık 5 dakikalık konuşmada yaptık. Biz zaten onun ne kadar hamiyetperver ne kadar memleket sevdalısı olduğunu ama bunu yaşayarak ta görmüş olduk. İnanın çok mutlu oldum hem bir belediye başkanı olarak hem de bir vatandaş olarak. Sayın Cumhurbaşkanımızın arama nedeni bugün ulusal basına konu olan kayra çocuğumuz ile alakalı Amerika’da geçirdiği ameliyatlar ve beraberinde şuan ailenin durumu nedir neler yapılabilir noktasında. Ben ayrıca detaylı bilgi verdim kendisine gerekli ilave bilgileri alıp kendilerine yine bilgi vereceğimi ifade ettim. ”

SELAMLARI İLETTİ

Aktaş “ Kayra’nın ailesi bizim takibimizde özellikle anneannesi, Amerika’da tedavisine annesi yanında gitmişti. Özellikle buradan basın aracılığı ile ifade etmek istiyorum. Sevgili Cumhurbaşkanımız İnegöl’ü çok iyi biliyor İnegöl’de çok kadim dostları var özellikle bütün İnegöl’deki dostlarımıza ayrı ayrı selamlarımı iletirsiniz dedi. Üzerimde kalmasın dedi. Bunu da buradan ilave etmek istiyorum” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.