Erdoğan’ın heykelini yapmak geri zekalılıktır

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Erdoğan’ın heykelini yapmak geri zekalılıktır
03 Eki 2018 / Çar 16:54
/ 15.753 Kez Okundu
| |

MÜSİAD İnegöl Şubesinin davetlisi olarak kente gelen Gazeteci Yazar Analist Fatih Tezcan, Erdoğan’ın heykelini yapmak geri zekalılıktır dedi.

Gazeteci Süleyman Dinçer moderatörlüğünde düzenlenen konferansa MÜSİAD üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Gazeteci Yazar Analist Fatih Tezcan yaptığı konuşmada;

“Eğer hedeflerimiz bize hakikatlerimizi unutturuyorsa çalışmalarınızın adına mücadele diyemezsiniz. Menfaatlerimiz Müslümanlığımızı unutturuyorsa bu mücadele değildir. Amacımız bize ahlakımızı unutturuyorsa kazanacağınız şeyin adına zafer diyemezsiniz. AK Parti, Kemalizm ve diğerleri bir araya gelse Allah’ın yasalarında boşluk bulamazsınız. Allah’ın çalışma prensibi amacı gideyim de nasıl gidersem gideyim şeklinde değildir. Biz bu değiliz. Tayyip Bey bu olmasın diye yırtınıyor. Anlatmaya çalışıyor. Hala heykelini yapan gerizekalılar var. Tayyip Erdoğan’ın heykelini yapmak geri zekâlılıktır, olayı anlamamaktır. Bu ülkede 100 senedir Amerika ile ilgili ilişkilerimiz anlatılmıyor. Biz Amerika’nın sömürüsü olduk, mecaz yok, masif olarak biz müstemlekeyiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti sömürge oldu. Para alan emir almaya hazır olsun. Bir örgütü çökertmek için sivil, örgüt, para ve insan listesi için olmak üzere 4 iddianame ortaya koymanız lazım. FETÖ’de böyle ortaya çıkartıldı. KPSS’den 99 alan olmaz mı? Hepsi 100 almış” diye konuştu.

“PENSİLVANYA’NIN TUZAĞINA GELMEYİN”

FETÖ ile mücadele konusuna da değinen Tezcan, “FETÖ ile mücadele böyle yapılmaz. Yeni bir örgüt çıkarıyorsunuz başımıza. PKK’yı mumla aratacaklar. 4 bin 500 dosyalık örgüt olmaz. Bu örgüt değil, bu başka bir şey. Yurtdışına gitmesine izin verdiğiniz imamları kopartın. Şimdiye kadar yapılmış en sağlam infaz yasasını çıkartın. ‘Seni salıyorum, gözünün üstünde kaşın var diye alırım seni…’ diyin. En diktatörce yasayı çıkarın, cemaatçileri çıkarın örgütçüleri alın. Cemaatçiye terörist diyemezsin, bu Pensilvanyanın tuzağı. Mücadeleyi bilen adamın isimle işi yoktur. AK Parti Fetullah Gülen’i buraya getirdi diyorlar, bunlar aklını yemişler. Vehbi Koç 1970’te TBMM’nin ilk kâtibi… Vehbi Koç’un masasında FETÖ oturuyor, masaya alan ben miyim? Tayyip Bey o zaman 16 yaşında. Eskiden yasama, yürütme, yargı ve 4. kuvvet medya vardı. Şimdi medya 1. sırada… Niye geziciler bütün yalanlarını Cuma günü saat 17.00’dan sonra atıyorlar? Şimdi Milli Eğitim’e göz diktiler, Milli Eğitim’de namaz kılan adam görmek istemiyorlarmış… Anadolu Ajans ve TRT de dâhil darbe akşamı Tayyip Erdoğan’ı sansürlediler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devletin kendisini sansürlediğini ifade ediyor. 00.04’teki yayını sansürleniyor. Devlet 4 saatliğine elimizden gitti, geri almaya çalışıyoruz diyemiyorlar. Devlet elden gitmiştir, tekrar geri gelmesini sağlayan Tayyip Erdoğan’dır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti 15 Temmuz günü elden gitmiştir… Peki, nasıl elden gitti? Buraya nasıl geldik?”

 

“15 Ocak 1820’de Amerikan misyonerleri İzmir’e geldiler, köy enstitülerinin ilk toprağı Amerikan vatandaşı tarafından Tonguç’a bağışlandı. 15 Temmuz başarılı olsa İzmir kesin özerk bölge, Smyrna özerk bölgesi, İstanbul özerk bölge, Diyarbakır özerk bölge… Mimliyiz. Anadolu Müslümanlarıyız.Amerika medeniyetsizdir. İsrail dünyaya ne verebilir? Yalan verebilir…” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.