Erkan Dönmez son anketi açıkladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Erkan Dönmez son anketi açıkladı
13 Haz 2018 / Çar 16:26
/ 24.556 Kez Okundu
| |

CHP Bursa 2. Bölge milletvekili adayı Erkan Dönmez il başkanlığına gelen son ankete göre meclise girdiğini ifade etti.

İnegöl Online’da  yayınlananİsmail Durmuş’un sunduğu seçim özel programına konuk olan CHP 2. Bölge milletvekili adayı Erkan Dönmez eline gelen anketi paylaştı. “İl başkanımız Hüseyin Akkuş 1 saat önce aradı aman Erkan’cım son gelen ankete göre milletvekilliğin hayırlı olsun çalışmaları bırakmayalım. Sana artık milletvekili diyebilirim dedi. Tabi bu durumda şımarıp çalışmaları bırakacak halimiz yok daha milletvekili olup çalışmalara aralıksız devam edeceğiz. ”

BAYRAMDA ÇALIŞACAĞIM
“Bayram namazını Kurşunlu’da kıldıktan sonra günde 15 köy 3 günde 45 köy gezeceğim. Ben köylülerimizi unutmayacağım”

ANKETİ AÇIKLADI
“Son gelen anketlere göre muharrem beyin oyu %33-34 arasında, çok ciddi bir hava yakaladı ve bu oylar her geçen gün yükselişte. 86. Mitingini yaptı çok kararlı inşallah Muharrem beyi İnegöl’e de getireceğiz. Ben Muharrem beyin 1. Turda kazanacağına inanıyorum, birinci tur olmazsa ikinci turda kesin kazanacak.”

KİMSE SİZİ KORKUTMASIN
“Korku imparatorluğunu yıkıyoruz, kimse sizi korkutmasın seçilmezsek hizmet gelmez diye.  8 ay sonra yerel seçimler o seçimleri de alacağız ve hiç görmedikleri hizmetleri getireceğiz.”

İNEGÖL’ÜN 4 VEKİLİ OLACAK TI
İnegöl il olursa kamu kurum kuruluşlarında personel sayısı iki katına artacak, İnegöl kendi bütçesini oluşturacak, İnegöl’de il genel meclisi oluşacak. İnegöl ciddi anlamda Bursa’ya taşınmayan, bürokrasinin korkunç derecede artmadığı kendine şekil veren bir ilçe olacak.  İnegöl’ün bu şartlarda dört milletvekili olacak. Her siyasi partinin bir milletvekili olmasını istiyorum, herkes derdini anlatabilsin, herkes sorunlarının çözümlemesi adına milletvekillerine ulaşabilsin.
 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.