Ersen Nari Meclis Üyesi Olacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ersen Nari Meclis Üyesi Olacak
04 Kas 2017 / Cmt 11:46
/ 9.570 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediye Meclisi’nden bir kişinin İnegöl Belediye Başkanı seçilmesinin ardından Ersen Nari meclis üyesi olmuş olacak.

Alinur Aktaş’ın Bursa Büyükşehir Belediye Meclisinde yapılan oylama sonucu Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından İnegöl Belediye Başkanlığı görevinden istifa etmişti.

İnegöl Belediye Başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından boşalan İnegöl Belediye Başkanlığı için İnegöl Belediye Meclisinden bir kişi belediye başkanı seçilecek.

Belediye meclisinde 23 AK Partili 8 MHP’li meclis üyesi bulunmakta. AK Parti’nin bu çoğunluğu sonrası yeni belediye başkanının AK Partili meclis üyelerinden bir tanesinin olması bekleniyor.

Öte yandan AK Partili meclis üyelerinden bir tanesi seçilmesi durumunda, bu meclis üyesi meclis üyesi görevinden istifa edip İnegöl Belediye Başkanı ünvanı ile yeni görevine başlamış olacak.

AK Parti’de boşalan meclis üyeliği koltuğuna ise 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’de 24. Sırada bulunan meclis üyesi Ersen Nari meclis üyesi olarak yeni görevine başlamış olacak. 

inegolonline.com/ haber_diger/10400229_43038059626_5780_n.jpg" />


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.