Ertan Sütçü’den Kongre Değerlendirmesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ertan Sütçü’den Kongre Değerlendirmesi
25 Eki 2016 / Sal 18:30
/ 444 Kez Okundu
| |

Saadet Partisi ilçe başkanı Ertan Sütçü yaptığı yazılı basın açıklamasıyla kongre hakkında bilgiler verdi.

Ertan Sütçü ; Saadet Partisi tüzüğümüz gereği iki yılda bir yapılan Olağan Kongremizin 6.sını bu hafta sonu Ankara'da gerçekleştireceğiz inşallah. "Çelikleşme" ve "Yeni Hamle" hedeflerini güden 6. Olağan Büyük Kongremiz 30 Ekim 2016 tarihinde Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılması kararlaştırmıştır. İnegöl Teşkilatı olarak bu kongreye gerek otobüslerle gerekse özel araçlarımızla yoğun bir şekilde katılım gösterecektir. Bununla ilgili İnegöl'ümüzün muhtelif noktalarındaki pankart çalışmalarımız ve sosyal medya üzerinden gerçekleşen tanıtım faaliyetlerimiz yoğun bir şekilde devam etmektedir. Öncelikli olarak Cenab-ı Allah'tan bu kongremizin Türkiye'nin ve bütün insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını diliyoruz.

Bu Kongre münasebetiyle "Yüksek İstişare Kurulumuzun" almış olduğu kararı sizlerle paylaşmak istiyorum: 

1) 21 Ekim Cuma günü yaptığı toplantıda 6.Olağan Büyük Kongreye tek liste ile girilmesi kararını almıştı.

2) Öncelikle 5 yıldan beri partimiz genel başkanlığını yürüten Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mustafa Kamalak beyefendiye camiamız ve milletimiz adına teşekkür etmeyi önemli bir görev ve vecibe saymaktadır.

3) Kurulumuzca, yapılacak kongreye yeni bir genel başkan adayı ile gidilmesi uygun görülmüştür. Bu sebepten dolayı Büyük Kongremiz; yeni bir Genel Başkan, Genel İdare Kurulu ve Yüksek Disiplin Kurulu üyelerini seçme görevini sahip olduğu yüksek şuur ve sadakatle ifa edecektir. Büyük Kongremizin men-suplarının bu görevleri milletimiz için en başarılı bir şekilde yerine getireceğinden emin bulunuyoruz.

4) Yüksek İstişare Kurulumuz yapılan geniş istişarelerden sonra bugün yaptığı toplantıda da:

Saadet Partisi'nin en kısa zamanda en büyük parti olmasını temin için gereken bütün "Çelikleşme" ve "Yeni Hamle" çalışmalarını planlı ve programlı bir şekilde yapmak hususlarında elinden gelen gayreti göstereceği inancıyla yeni Genel Başkan olarak, Genel Başkan Yardımcısı Temel KARAMOLLAOĞLU beyin uygun olacağını kararlaştırmıştır.

Geniş ve usulüne uygun olarak yapılan istişaler neticesinde verilen bu kararın partimize, milletimize, islam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. 

Muhterem Genel Başkanımız Sayın Prof.Dr.Mustafa KAMALAK beye göstermiş olduğu gayretli çalışmalarından ve özellikle İnegöl teşkilatı olarak bizlere göstermiş olduğu özel ilgi ve muhabbetten dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki alacağı görevlerde de aynı azim ve inançla gayret göstereceğinden şüphemiz yoktur. 

Müstakbel Genel Başkanımız Sayın Temel KARAMOLLAOĞLU beyi tebrik ediyor, daha önce nasıl ki Genel Merkezimiz ve Teşkilat Hiyerarşimize sadık kalarak, canla başla çalışmış isek, aynı azmimizi daha da artırarark çalışmalarımıza devam edeceğimizi ifade etmek istiyor, tüm teşkilat mensuplarımızı ve gönüldaşlarımızı 30 Ekim "ÇELİKLEŞME" ve "YENİ HAMLE" BÜYÜK KONGREMİZE bekliyoruz. 

Kongremizin ana sloganı ile sizlere hitap ediyor saygılar sunuyorum:

Böyle gelmiş, Böyle Gitmeyecek, Bu düzen değişecek

Gelin, Hep beraber inanalım, Yarınlara çalışalım, Bugünler gelip geçecek, 

Çünkü Güneş doğar yağmur yağar
Bir çiçekle bahar doğar
Umudumuz herkes için
Hep Birlikten Kuvvet Doğar

Esselamü Aleykum

TEMEL KARAMOLLAOĞLU KİMDİR?

Aslen Sivas Gürünlü olup 1941 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk ve ortaöğrenimini çeşitli illerde tamamladı. 1960’da burslu olarak gittiği İngiltere’de Manchester Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Enstitüsü, Tekstil Teknoloji Bölümünden 1964 yılında mezun oldu. 1967 yılında aynı üniversitede yüksek lisansını tamamladı.

Aynı yıl Türkiye’ye dönerek Sümerbank’ta proje mühendisi olarak işe başladı. 1967’de Devlet Planlama Teşkilatında uzman olarak görev aldı. 1967 – 72 yılları arasında DPT’de Tekstil Sektör uzmanı olarak çalıştı. Askerlik hizmetinden sonra iki yıl özel sektörde çalıştı. 1975’de Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teşvik ve Uygulama Genel Müdürü olarak görev yaptı. 1977 yılında Milli Selamet Partisinden Sivas Milletvekili seçildi. Parlamento çalışmalarında KİT Komisyonu Üyeliği yaptı ve Avrupa Konseyi Parlamenter Asamblesi olarak Türkiye’yi temsil etti. 1978’de Parti Genel Kurulu Üyeliğine seçildi. 
1980 askeri müdahalesinden sonra 1987 referandumuna kadar aktif siyasetten uzak kaldı. 1980’lerde bir müddet özel müşavirlik yaptı ve daha sonra bir tekstil firmasında Genel Müdürlük ve Koordinatörlük görevlerinde bulundu.

Referandumla birlikte politik hayata geri döndü ve Refah Partisi Genel İdare Kurulu Üyeliğine seçildi. 1989 yılında Sivas Belediye Başkanlığına seçildi. Bir dönem Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra 1994 Mahalli İdareler Seçimlerinde aynı ilde yeniden Belediye Başkanı seçildi. Bu dönemde Şehircilik ve Belediyecilik hizmetlerinde örnek bir çalışma sergiledi. Belediye Başkanlığı döneminde Sivas’ın ekonomik, sosyal ve kültürel yönden kalkınması maksadıyla pek çok iktisadi ve sosyal faaliyetlerin organizasyonunu yaptı.

1995 Genel Seçimlerinde Refah Partisinden Sivas Milletvekili olarak Parlamentoya girdi. Bu dönemde NATO Parlamenter Asamblesi Üyesi olarak görev yaptı. Aynı dönemde Refah Partisi Grup Başkanvekilliğine seçildi. Bu görevini Refah Partisinin kapatılmasına kadar sürdürdü.

Refah Partisi’nin Anayasa Mahkemesince kapatılmasından sonra Fazilet Partisine katıldı. 1999 seçimlerinde Sivas’tan yeniden Milletvekili seçildi. Bu yasama döneminde NATO Parlamenter Asamblesi Üyeliği devam etti. Mayıs 2000 tarihinde yapılan Saadet Partisi kongresinde Genel İdare Kurulu Üyeliğine seçildi ve Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
İyi derecede İngilizce bilen Karamollaoğlu, evli ve 5 çocuk babasıdır.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.