Ertuğrul Gazi Caddesi Osmanbey Gibi Olmayacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ertuğrul Gazi Caddesi Osmanbey Gibi Olmayacak
24 May 2017 / Çar 16:18
/ 10.152 Kez Okundu
| |

İnegöl Ertuğrul Gazi Caddesi Derneği’nin İMOS’u ziyaretinde konuşan İMOS başkanı Yavuz Uğurdağ Ertuğrul Gazi Caddesi, Osmanbey Caddesi gibi olmayacak dedi.

İnegöl Ertuğrul Gazi Caddesi Derneği başkanı Bahadır Bayraktar Ertuğrul Gazi Caddesinin geçmişine vurgu yaparak  “Bugün Ertuğrul Gazi Caddesi mobilyacıları derneği olarak İMOS’u ziyaret ediyoruz. İMOS Bizim için özel bir dernek. Hem sektörümüz için hem de şehrimiz için hem de bizim için çok özel bir dernek. Ertuğrul Gazi Caddesi mobilyacıları derneği olarak İnegöl mobilyasının markasına katkı koyabilmek adına istişare etmek tanışmak için burada bulunmaktayız. Ertuğrulgazi caddesi, 30 yılı aşkın İnegöl Mobilyası markasına katkı yapmış doğal bir küme. 30 yıl sonra bugün bizler çağın gerektiği yatırımları yaparak liderliğin devam etmesi için bir araya gelmiş dernek yönetim kuruluyuz. İnşallah bundan sonraki süreçte İnegöl Mobilyasının daha ileriye götürebilmek için Türkiye’de mobilyanın başkenti dediğimiz şehrimiz de İnşallah bu liderliği devam ettirmek adına katkılarımızı sunmak istiyoruz. İki derneği bir olarak görebiliriz bizim derneğimizin üyeleri aynı zamanda İMOS’un üyesi. İnşallah bundan sonraki süreçte sektörümüz için şehrimiz için hep birlikte adımlar atacağız.”

YAVUZ UĞURDAĞ’A ÖZEL TEŞEKKÜR

Derneğin kurulmasına Yavuz Uğurdağ’ın vesile olduğunu belirten Bayraktar “Ben özel bir teşekkür yapmak istiyorum. Sayın Yavuz Uğurdağ başkanımıza ben ve tüm üye arkadaşlarım cadde esnafı adına, geçtiğimiz günlerde ulaşımla alakalı sıkıntımızı dile getirerek sahip çıktığı için özellikle teşekkür ediyorum. Bazı şeyler vesile olur. Ertuğrul Gazi Caddesi doğal bir kümeydi bir yönetime ihtiyaç duymamıştı. Daha sonra ulaşım ile yaşanan sıkıntılar bizi bir araya getirdi. Belki çok seneler önce böyle bir oluşum olması gerekiyordu, bugüne nasipmiş.  Bu oluşuma Yavuz başkanımızın önemli bir katkısı olmuş oldu. “

ERTUĞRUL GAZİ CADDDESİ ÇOK ÖNEMLİ

Ertuğrul Gazi Caddesinin İnegöl Mobilyasına ciddi katkılar sağladığını belirten İMOS başkanı Yavuz Uğurdağ “Sayın başkanın ifade etmiş olduğu gibi bizler yeni kurulan derneğimiz ile birlikte zaten kardeş kuruluşlarız. Yeni kurulan derneğimize sektörümüz için İnegöl’ümüz için hayırlı olmasını, başarılar diliyorum. Bu başarıları hep birlikte ortak hareket ederek sağlayacağımızın farkındayız. Ben bu arada başkanımız ve yönetim kurulumuzu kutluyorum. İnegöl Mobilyası için Ertuğrul gazi caddesi için ciddi katkı sağlayacaktır. Bu dernekleşme faaliyeti Ertuğrul gazi caddesi için çok önemlidir. Ertuğrul gazi caddesi İnegöl Mobilya sektörüne 30 senedir hizmet veriyor ve İnegöl Mobilyasına çok ciddi katkı sağladı. Bizler bunun hem farkındayız hem de caddemizin ilerlemesi düşüncesindeyiz. İnegöl’de son yıllarda kurulan Mobilya AVM’ler ile merkezler oluştu. Ama bizim çıkış noktamız olan mayamız olan yeri es geçemeyiz. Daha önce de Osmanbey Caddesi ile ilgili problemleri Ertuğrul Gazi caddesinde yaşamamak yaşatmamak için çalışacağız. Ertuğrul gazi caddesi Osmanbey Caddesi gibi olmayacaktır. Bizlerde hem bu noktada hep birlikte daha çok başarılı olabilmesi için daha çok ivme kazanabilmesi için adımlarımızı atacağız. Artık bizim İnegöl’de merkez kaybetme ya da merkezleri azaltma gibi bir düşüncemiz yok kesinlikle çoğaltma gibi bir düşüncemiz var. Osmanbey gibi bir gerçeği Ertuğrul Gazi caddesinde yaşamamız lazım. “

SANAYİNİN BÜYÜMESİNE MAYA OLMUŞTUR

Ertuğrul Gazi Caddesinin sanayinin büyümesine maya olduğunu ifade eden Uğurdağ “İnegöl mobilya sektörü ile alakalı olumlu ya da olumsuz olacak şeylerin sorumluluğunu üstlenmek zorundayız. İMOS olarak ta hep bu şekilde çalıştık. Ertuğrul Gazi Caddesi sanayinin büyümesinde maya olmuştur. Orada yaşanan sorunlar bizi direk ilgilendiren sorunlar. Bu sorunları esnafımızın dile getirmesi sonucu paylaştık. Eğer vesile olmuşsak ne mutlu bize.”

inegolonline.com/ haber_diger/cadde_imos_ziyaret.jpg" style="height:300px; width:450px" />


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.