Ertuğrul Gazi Derneği yönetimde değişiklik

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ertuğrul Gazi Derneği yönetimde değişiklik
07 Şub 2018 / Çar 11:42
/ 9.164 Kez Okundu
| |

Ertuğrul Gazi Derneği yönetiminde değişiklik yapıldı. Yeni yönetim kurulu listesi dernek başkanı Mehmet Erim tarafından açıklandı.

26 Ekim 2016 tarihinde yapılan kongre neticesinde kurmuş olduğumuz yönetimi güçlendirme karar aldık. İnegöl Ertuğrul Gazi Derneği olarak sorumluluklarımızı yerine getirmek adına yeni isimlerle yola devam edeceğiz.

Bu bir yönetim değişikliği değil, derneğimizi güçlendirme organizasyonudur. Bu organizasyonda yer alarak bizleri onurlandıran arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ekim 2018 tarihine kadar bir birinden değerli isimlerle yolumuza devam edeceğiz. Siz değerli basın mensupları aracılığı ile kamuoyunun bilgisine sunarız.

Alınan bu karar sonrası yönetim listesi şu şekilde oluştu; Mehmet Erim(Başkan), Uğur Bayram(Başkan Vekili), Cihan Demirtaş (Başkan Yardımcısı), Suat Muyan, Faruk Topbaş (Temsilcilik Sorumlusu) , Neşe Tural (Kadınlar Komisyonu),   Ertuğrul Akkul, Erhan Ulu, Fikri Erim (Kültürel Etkinlik) , Demirel Yaşar, Muharrem Çatçat, Gülşen Torun (Folklor Saz Ekip Sorumlusu) , Selahattin Dumanlar (Basın Sözcüsü) , Özkan Yavuz (Muhasip) , Rukiye Barış (Sekreter)

Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu; Işık Demir, Fatih Demircan, Mehmet Koçak , Mehmet Dere , Mehmet Akbulut , Eşref Şen , Ertuğrul Akgül , Bilal Bayram , Gökhan Kurşunlu , İsmail Çimen

Denetleme kurulu ise şu isimlerden oluştu; Uğur Acar, Mesut Erim, Adem Vezir, İdris Aybey, Samet Yılmaz, İbrahim Aybey


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.