Ertuğrulgazi Caddesi Mobilyacıları yeni başkanını seçti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ertuğrulgazi Caddesi Mobilyacıları yeni başkanını seçti
14 Şub 2018 / Çar 16:25
/ 4.008 Kez Okundu
| |

İnegöl Ertuğrulgazi Mobilyacıları Derneği dün gece yapılan kongre ile yeni başkanını seçti. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Bahadır Bayrakta Güven tazeledi.

Mobilya Müzesi Konferans Salonu’nda yapılan kongreye Belediye Başkanı Alper Taban, Türkiye İhracatçılar Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Güleç, İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ ve dernek üyeleri katıldı.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ

Kongre öncesi konuşan Ahmet Güleç, “Yüz yıl önce bu topraklarda dedelerimiz bu topraklarda vatanımızı kurtarmak için anla başla mücadele ettiler. Bugünde biz farklı bir versiyonu ile bu mücadelenin içindeyiz. Afrin’de mücadelenin içindeyiz, ekonomik olarak mücadelenin içindeyiz. O gün kaybettiklerimizi bugün kazanma aşamasına gelmiş bir toplumuz. Şimdi dünya pastasından daha fazlasını almak için mücadele ediyoruz. Şehitlerimize rahmet okuyacağız ama minnet borcumuzu ödemek zorundayız. Bir araya gelerek ve işimizi daha yaparak minnet borcumuzu ödeyeceğiz. Ertuğrulgazi Caddesi Mobilyacıları Derneği’de dünya ekonomisindeki pastadan pay almamız için bir araçtır. Sizlerin başarısı şehrimizin ve sektörümüzün başarısı olacaktır. Üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

HER ZAMAN DESTEKLİYORUZ

İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ kongrenin hayırlı olmasını dileyerek, “Caddemiz uzun yıllardan beri İnegöl mobilya sanayisine hizmet veriyor. Bundan sonraki hizmette daha profesyonel olarak, ciddi bir birliktelik sağlanarak derneğimizle birlikte ciddi bir yönetim şekline ulaşacak. Projelerin hayata geçmesiyle birlikte caddemiz bundan sonra İnegöl’e daha ciddi katkı sağlayacaktır. Yönetim kurulumuz kendinden emin olarak çalışıyor. Her zaman onlarla istişare halindeyiz ve destekliyoruz. Yıllar sonra bile hep birlikte hareket etmeye çalışacağız. Hedefimiz İnegöl Mobilyası’nı daha iyi tanıtmak. Yeni seçilecek yönetime başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI VERMEYE HAZIRIZ

Belediye Başkanı Alper Taban ise Ertuğrulgazi Caddesi ile ilgili hazırlanan projeden bahsederek, “Güzel bir projenin ortaya çıktığını düşünüyorum. Projeyle birlikte cadde farklı bir kimlik kazanacak. Şehrimizdeki önemli noktalar birden fazla olsun istiyoruz ve insanların ziyaret etmesini sağlamalıyız. Bu konuda dernekleşmede önemli diye düşünüyorum. Bu birliktelikten bu sinerji doğdu. Çok daha iyisi olabilir. Birbirimizi rakip görmektense birlik olmalıyız. Parçaları birleştirdiğinizde çok büyük bir fotoğraf ortaya çıkıyor. Daha büyük bir güç oluşuyor. Beraberinde herkes bu işten kazançlı çıkar. Bizde İnegöl Belediyesi olarak elimizden gelenin fazlasını vermeye hazırız” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından gelir gider ve faaliyet raporları okundu. Raporların okunup oylanmasının ardından yeni yönetim seçildi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Bahadır Bayraktar güven tazeledi.

Yeni yönetim listesi ise şu isimlerden oluştu; Enver Devrin, Hakan Cengiz, Hamit Haraslı, Hasan Karabacakoğlu, Kadir Arıcı, Metin Kocatürk, Serkan Girgin, Volkan Yaşin, Ziyat Arslan, Ahmet Arslan.

Kongrenin ardından dernek başkanı Bahadır Bayraktar Ertuğrulgazi Caddesi’nde uygulamak istedikleri projeleri dernek üyelerine sinevizyon eşliğinde anlattı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.