Eski ilçe başkanı partisinden istifa etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Eski ilçe başkanı partisinden istifa etti
#İnegöl | Haber Merkezi
03 Şub 2024 / Cmt 11:01
/ 8.606 Kez Okundu
| |

Zafer Partisi’nde Varol Özbek’in ihraç istemiyle disipline sevk edilmesi üzerine kurucu ilçe başkanı Ramis Özyavuz partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Zafer Partisi Bursa İl Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Varol Özbek, geçtiğimiz hafta Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu’nun aday adayı tanıtım programına katılmış ve sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşmıştı.

Bu gelişme sonrası, Zafer Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Varol Özbek’in başka parti lehine çalışma eyleminden dolayı ihraç istemiyle disipline sevk edilmişti.

Yaşanan bu olaylardan sonra, Zafer Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanı Ramis Özyavuz Partisi’nden istifa ettiğini açıkladı.
Özyavuz yaptığı açıklamada “Büyük emeklerle Kurucusu ilçe  Başkanı olduğum bir siyasi partinin ortada hiç bir suç unsuru olmadan partisine ve  İnegöl için büyük emekler veren bir eski yöneticisi, üyesine layık gördüğü bu eylemi esefle kınıyorum zafer partisi kurucu İnegöl içe başkanı Ramis Özyavuz olarak her türlü haksızlığa rağmen üyesi olarak sürdürdüğüm Zafer Partisi üyeliğinden de ayrılıyorum kamuoyuna saygılarımla  “


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.