Eski müdürden il çıkışı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Eski müdürden il çıkışı
#İnegöl | Haber Merkezi
08 Eki 2019 / Sal 08:27
/ 4.762 Kez Okundu
| |

Eski ilçe milli eğitim müdürü Mehmet Baştürk Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan’ın İnegöl ziyareti öncesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İnegöl’ün il olması gerektiğini ve nedenlerini yazdı.

İşte eski ilçe milli eğitim müdürü Mehmet Baştürk’ün o yazısı;
Cumhurbaşkanımızın Cumhurbaşkanı olarak iki defa İnegöl’ü ziyâret etmesi İnegöl’e verdiği önemi gösterir.
Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsünün açılışını yapmıştı. Hayırseverlerimizin eğitime yaptığı katkılarını önemsediğini göstermektedir.(ilçe olarak Eğitime %100 destek projesinde İnegöl Türkiye 1.si)
Mobilya Fuarını ziyaret edecekler. Buda dünyaya açılan İnegöl Mobilyasını önemsediğini gösterir. Mutlaka bu ziyaretleri mobilya esnafımızın ve haliyle İnegölümüzün yüzünü güldürecektir.
Efendim;
İnegöl 40 ilden büyük, sürekli gelişiyor ve büyüyor. Çevremizdeki Bilecik ve Yalova illerinden 3 kat büyük.
Kim ne derse desin. Büyüyen, gelişen, kabına sığmayan ilçe İNEGÖL.
Üç OSB olan, Eğitim kampüsü olan, Mobilyası, köftesi, kaplıcası ve girişimci insanları ile marka olmuş büyük ilçe İNEGÖL.
İnegöl artık 6. Vitesi buldu. Uçuşa geçmek ister. Üzerinde baskı var. Yol verin bana diyor İNEGÖL.
Fabrikalarında alın teri ile çalışan binlerce insanı, tarlasında alın teri ile çalışan binlerce işçisi, okullarında okuyan binlerce öğrencisi ile üreten ve okuyan bir ilçe İNEGÖL.
Ülke ekonomisine katkı sağlayan, ihracatta 17.sırada olan sanayi şehri İNEGÖL.
Ayçekirdeği ALÂ sıyla, çileğiyle, şeftalisi, elması, armutu, ahududu ile meşhur İNEGÖL.
Yurt içinden, Kafkaslardan, Balkanlardan, Rumeli’den, Suriye’den göç alan, hiç kimseyi aç ve açıkta bırakmayan misafirperver bir ilçe İNEGÖL.
Velhasıl İnegöl artık il olmak için kendini ispatlamış ved e ilçe elbisesi dar gelen, ceketin düğmeleri birbirine kavuşmayan bir ilçe İNEGÖL.
Daha da büyümek, gelişmek istiyor İNEGÖL!!!
Üniversitesi istiyor, kültür merkezleri istiyor, tren yolu istiyor, daha büyük fuar merkezleri istiyor, sosyal ve spor tesisler, tiyatrolar, şehir dışında hastahane istiyor, gelişmekle beraber uyuşturucu ve güvenlik sıkıntısı artıyor daha çok polis ve güvenlik istiyor, donanımlı emniyet binası, hükümet konağı ve buna benzer yatırımlar istiyor İNEGÖL.
Tabiki bunlar çözülür vede olur. İNEGÖL insanı bunuda başaracaktır. Bununda anahtarı, tek yolu İnegöl’ümüzün İL OLMASIDIR.
BİZ BİN İLÇEDEN BİRİ DEĞİL, YÜZ İLDEN BİRİ OLMAK İSTİYORUZ.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.