Eski müdürler yeni müdürü ziyaret etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Eski müdürler yeni müdürü ziyaret etti
#İnegöl | Haber Merkezi
11 Eyl 2019 / Çar 17:22
/ 1.628 Kez Okundu
| |

İnegöl İmam Hatip Lisesi’nin kurucu müdürü Nusret Vardar başta olmak üzere ilk 3 müdür, 2019-2020 eğitim-öğretim döneminin açılışında Okulun mevcut müdürü Mahmut Alpir’i yalnız bırakmadılar.

HER BİRİ BİR EFSANE
İnegöl İmam Hatip Lisesi’nin, 2019-2020 eğitim-öğretim döneminin açılışında; İlk kurucu müdür Nusret Vardar, 2.müdür ve öğrenciler arasında efsane lakabıyla anılan Halil İbrahim çetinkaya ve 3.müdür Orhan Konuksever, eşi emekli öğretmen Birsen Konuksever hazır bulundu.
Birsen Konuksever Hoca, bir zamanlar öğretmenlik yaptığı İnegöl İmam Hatip Lisesi’nin ilk ders gününe katılmak için, eşiyle birlikte Mersin Erdemli’ den geldi.

“İMAM HATİPLİ OLMAK BİR AŞKTIR”
İnegöl Eski Milli Eğitim Müdürü ve İnegöl İmam Hatip Lisesi ilk öğretmenlerinden Sabit Demirtaş ile İHMED Başkanı Ahmet Taştan’ın da hazır bulunduğu bu anlamlı buluşma, duygulu anlara sahne oldu. 
Okulun ilk müdürleri okula ve öğrencilere dair hatıralarını paylaşırken Okul Müdürü Mahmut Alpir de yaptığı açıklamada; “Okulların açıldığı bu günde, okulumuzun kurucu müdürünü ve ilk müdürlerini aramızda görmekten çok büyük onur duyduk. Değerli büyüklerimizin varlığı ve hatıraları ile İmam Hatip aşkımız ve heyecanımız daha da arttı” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.