Esnaf dostu başkan İnegöl’de

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Esnaf dostu başkan İnegöl’de
12 Haz 2018 / Sal 18:55
/ 3.859 Kez Okundu
| |

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, esnaf oda başkanlarını ziyaret etti. Başkan Aktaş, Ülkenin istikrara ihtiyacı olduğunun altını çizerek, “Millet ittifakı adı altında oluşan ittifakın, ülkeyi yönetmek gibi bir derdinin olduğunu düşünmüyorum. Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti olmasında kim olursa olsun mantığı var” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnaf oda başkanlarını ziyaret eden Başkan Aktaş yaptığı açıklamada;

 

“Bir ülkede istikrar varsa bir büyüme söz konusu olur. Şimdi sağlık, eğitim, toplu taşıma, ulaşım, ihracat, sanayi, ticaret veya insanların sosyal yaşantıları gibi birçok alanda önemli gelişmeler var.

Yeterlimi değil! İnsanların beğenileri farklı. Siyaset heyecanla yapılacak bir iş değil siyaset istikrarlı adamların yapacağı bir iş, bu geniş yelpazeyi bu seyri iyi görüp iyi okumak lazım.”

TÜRKİYE GELİŞİYOR VE BÜYÜYOR

“Eksiklere ve aksaklıklara rağmen Türkiye gelişiyor ve büyüyor. Her ne kadar bazı çehreler bunu farklı yorumlasa da 3,5 katlı bir fiili büyüme var. Genel fotoğrafa baktığınızda Allah’a hamdolsun Türkiye yatırımlar yapıyor.

 Türkiye iyi durumda.  Sosyal devlet anlayışına sahip olan bir ülkeyiz. Dünyada ki şuanda yapılan en büyük 10 yatırımdan 6'sı Türkiye'de yapılıyor.”

İRADE ORTAYA KONUYOR

“Şimdi buna bazıları yap işlet devret ile yapılıyor dene bilir. Dün de bu imkanlar vardı bugünde var ama bu iradeyi kimse ortaya koyamadı. İrade koyan bir iktidar ve Cumhurbaşkanı var. Bu noktada biz sizlerden destek istiyoruz.

 Ben millet ittifakı adı altında oluşan millet ittifakının ülkeyi yönetmek gibi bir derdinin olduğunu düşünmüyorum.”

YIKMAKTAN YANALAR

“Ağır bir itham olabilir belki ama Recep Tayyip Erdoğan olmasın, Ak Parti olmasında kim olursa olsun mantığı var. Bunu çok net bir şekilde de ifade ediyorlar. Ülkenin istikrarlı bir gidişe ihtiyacı var” diye konuştu.

ESNAF DOSTU BAŞKAN

Ziyaretten dolayı oda başkanları adına teşekkür eden Elektrikçiler Odası Başkanı Yakup Ulama,

“Sizlerin esnaf dostu olduğunu çok iyi biliyoruz. İçinde bulunduğumuz binanı arsasını siz hediye etmiştiniz. Hep bizlerle oldunuz, teşekkür ederiz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.