Esnaf İle Vekil Sahurda Bir Araya Geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Esnaf İle Vekil Sahurda Bir Araya Geldi
 :
/ 825 Kez Okundu
| |

Ramazan ayının sıcak yaz günlerine denk gelmesi ile birçok iftar programı gerçekleşirken, Bakkallar odası ise sahur programı düzenledi.

Bakkallar odası yönetimi, Esnaf odası başkanları, Bakkoop üyeleri, Ak Parti ilçe başkanı Adem Demirel ve Ak Parti Bursa milletvekili Hüseyin Şahin’in katıldığı sahur programı Sena aile çay bahçesinde gerçekleşti. 

SORUNLARIMIZI BİREBİR ANLATIYORUZ

Programın selamlama konuşmasını yapan Bakkallar odası başkanı Hakan İnkaya “Ramazanın ilk günün de bir iş yerimizin açılışı vardı o kendisi de açılışımıza gelmişti o gün kendisine yemek ikramı düşündük ama ramazan münasebeti ile onu gerçekleştiremedik. Geçen vekilimizle konuştuk bu borcumuzu iftar olarak değil de sahur olarak ödemiş olduk kendilerine geldiği için teşekkür ediyoruz. Sayın vekilimize odalar olarak sorunlarımızı birebir olarak anlatabiliyoruz bu çok hoş bir ortam kendisine her zaman rahatlıkla ulaşabiliyoruz. Bunun için sayın vekilimize çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

ANKARA’DAKİ YOĞUN ÇALIŞMA MÜSAADE ETMEDİ

 

Ankara’daki yoğun çalışma programının iftar programına müsaade etmediğini söyleyen Ak Parti Bursa milletvekili Hüseyin Şahin “Ramazanın ilk cumasında Cuma namazı sonrası bakkallar odamızın çok değerli başkanı Hakan İnkaya’nın, İnegöl’de bundan 4-5 sene önce bakkalların bir araya gelerek kooperatifleşmesi süresinde marketlerin yüzlerin değişmesi kolektif anlayışla işletmelerin ruhunu birleştirme buradan kar marjlarını arttırarak BAKKOOP zincirleri oluştu. Bu zincirlerin en büyüğünü Kasım Efendi caddesinde açmıştık. Ramazan olduğu için değerli başkanımızız ve işletme ortakları teşekkür ikramında bulunamamıştı. Bunu bir iftarda hem de istişare ederiz dediler ama Ankara’da ki yoğun çalışma programı buna müsaade etmedi. Bizde dedik ki iftar kadar sahur da var yine başka bir cumanın gecesinde cumartesiye bağlayan gece bereketli bir günde odalarımızın çok değerli başkanları milliyetçi hareket partisi eski ilçe başkanı, iş adamlarımız, sporcu arkadaşlarımız ak parti ilçe başkanımız burada onlarla birlikte çok güzel İnegöl kompozisyonu çiziyoruz. Davetinden dolayı değerli başkanımıza katılımdan dolayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah ramazanın o bereketini yaklaşan kadir gecesinin de af ve mağfiret getirmesini temenni ederiz. Ramazan bayramının da kadir gecesinin de çok değerli hemşerilerimizin kutluyorum Allah hepimizi nice günlere eriştirsin.” Dedi.

BU TOPRAKLAR BİZE EMANET EDİLDİ

Yaşadığımız vatanın bize emanet olduğunu ifade eden Hüseyin Şahin “ Bu topraklar hakikaten bizim dedelerimizin atalarımızın bu sofrada bulunanların hepsinin bir şehidi vardır bu şehitlerimizin bir emaneti. Bu topraklar bizim değil bize emanet edilmiş topraklar, bizde bizden sonraki nesillere ödünç olarak bırakacağız ki güzel bir coğrafyada öncelikle İnegöl’de huzur içinde yaşıyoruz. Ülkemizin güneyinde çok önemli hadiseler yaşanıyor. Ülkemize sirayet etmemesi için devletimiz hükümetimiz bütün siyasi partiler guruplar mücadele ediyorlar. En temel husus bir toprak üzerinde bir vatan oluşturduğunuz da devlet kurduğunuzda hukuk ile beraber insanların kardeşlik içinde yaşamasıdır. Bunun devam etmesini temenni ediyoruz. Allah bütün insanlığa da savaştan terörden arındırılmış bir yeninden yapılandırma nasip etsin.” İfadelerini kullandı.

İSLAM DİNİ BARIŞ DİNİDİR

İslam dininin barış dini olduğuna değinen Hüseyin Şahin “İslam coğrafyasında nedense bombalar patlıyor terör hadiseleri meydana geliyor. Dinimiz adına birçok olumsuz hiçte temsil kabiliyeti olmadığı halde dinimizi terörle terör gurupları ile adlandıran onu öyle yakıştırmaya çalıştıran bir takım yaftalamalar var, bunları da şiddetle kınıyoruz. İslam dini barış dini kardeşlik dini huzur dinidir. İslam dini paylaşma dini değil terör örgütü kurarak insanları öldürmeyi bir karıncanın incinmesini nasip etmeyen ulvi bir dindir. Ama bu adla özellikle adına İslam kelimesi ekleyerek terör yapanları kınıyoruz yaptıklarını tasvip etmiyoruz. “ dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.