Estetik İnternational Sağlık Grup İnegöl’de Açıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Estetik İnternational Sağlık Grup İnegöl’de Açıldı
30 Nis 2016 / Cmt 16:41
/ 2.158 Kez Okundu
| |

Estetik İnternational Sağlık Grubu’nun 6. şubesi İnegöl AVM’de hizmete girdi.

Bugün gerçekleştirilen açılış programına Kaymakam Ali Akça, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, oda ve dernek başkanları, kurum ve kuruluş temsilcileri, İnegöl iş dünyasının önemli isimleri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

 

İNEGÖL’E YENİ BİR TEKNOLOJİ GELDİ

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Estetik İnternational Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, “ Estetik İnternational 1999 yılında Bursa’da bir dünya markası olma hayaliyle kurulmuştur. Bu yolda gururla ilerliyoruz. Katılan herkese teşekkür ediyorum. İnegöl şubemiz Estetik İnternational’in yeni projesi olan akıllı kliniğin en gelişmiş teknolojisini barındırıyor. Akıllı klinik projesi Estetik İnternational’in kendi geliştirdiği bir projedir. İçerisinde tüm şube ve tüm müşterilerinin bilgileri bir arada toplanıyor ve gelen kişilerin kendi bilgilerini ve tedavilerini kendi kendilerine kontrol edebileceği bir sistemdir. Böyle bir sistemi İnegöl’e kazandırmaktan gurur duyuyorum. Estetik İnternational’i Türkiye’den çıkmış bir dünya markası haline getirmeye çalışıyorum. Dünyanın her yerini gözlemliyorum. Gözlemlerime göre 10 yıl öncesine kadar kendimize güvenmeyip marka yapmamışız. Türkiye’nin dünya çapında bilinen hiçbir markası yokmuş. Biz küçücük bir kuruluş olmamıza rağmen bulunduğumuz alanda bir dünya markası olmayı hedef koymuştuk. Bununla ilgili hızla ilerliyoruz. En büyük hayalim Türkiye’nin sağlık alanında duyulmuş bir markasını oluşturmak ve kendi geliştirdiğimiz tekniklerle dünyaya bunu yaymak, dünyayı kendimize hayran bırakmak ve bizden bilgi talep etmelerini sağlamaktır. Bu hedefte her gün büyük bir aşama kaydediyoruz. Bugün sağlık birimlerinde Türkiye, dünyanın en çok talep gören ülkelerinden birisi haline geldi. Türkiye, en iyi teknolojilerin, en iyi doktorların, en iyi tedavilerin olduğu bir ülke haline geldi. Çok daha ileri noktalara gelecektir. Sahip olduğumuz yenilikleri dünyanın ve Türkiye’nin değişik bölgelerine yaymaya devam ettikçe bu artarak devam edecektir. Projemizde bizimle işbirliği yapan İnegöl Şubesi sahibi Hakan beye çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

ÖZDEMİR’DEN GÜLDÜREN KONUŞMA

Programa katılan herkese teşekkür eden Estetik İnternational Sağlık Grubu İnegöl Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özdemir ise, “Açılışımızı gerçekleştiriyoruz. 3 ay öncesinde hocamla oturup konuştuğumuzda İnegöl’de böyle bir yerin açılmasını uygun gördüler. İşbirliği ile başlayan durumumuz ve yönetimle alakalı bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Merkezimizi bizlere kazandırmak için 1 aydır gece gündüz çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şuanda bu işyerinde çalışacak yeni personel arkadaşlarımıza üstün başarılar diliyorum. Bu işyerinin açılışında KOSGEB Müdürlüğümüzün genç girişimci desteği olanakları kullanılmış, İTSO’nun genç girişimcilik kursundan şuanda hissedarı benden fazla olan kızım Cansu Özdemir’in sertifika almasıyla İnegöl’ümüzde açılan örnek bir girişimci işyeridir. Ayrıca KOSGEB Müdürümüze ve İTSO Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Mobilyacı arkadaşlarımız bugüne kadar ahşap kısmında yer aldıktan sonra ne oldu da böyle bir güzellik salonu açmanız hâsıl oldu diye soruyorlar. 1988 yılında sanayide başladığımız işyerinde bütün mobilyacılarla iştigal ettiğimiz işimiz teknolojinin gelişmesi ve değişik ürünlerin çıkmasıyla bitti. Sunta ve kaplama sektörümüz kapandı. Kapı ile alakalı iştigalimiz devam ediyor fakat mobilyacılarla para alışverişimiz kesildi. Bunu 3 yıldır analiz ederek ne yapmam lazım da mobilyacıların tüm aile bireylerinden parayı almam lazım diye böyle bir iş yoluna karar verdik. Açılışımıza katıldığınız için ayağınıza sağlık” şeklinde konuştu.

 

YAŞAM KALİTESİNDEKİ YÜKSELİŞİN SEMBOLÜ

“Yeni bir heyecanın başlangıcındayız” diyerek konuşmasına başlayan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “Firma sahiplerimize başarılar diliyoruz. Böyle bir merkezin açılıyor olması ilçemize değer katacaktır, insanımızın hayata bakışına yeni bir perspektif koyacaktır. Bu merkez daha güzel, daha anlayışlı, daha estetik ve daha modern bir şekilde hayata hazırlanmak isteyen insanlara bir fırsat sunacaktır. Bülent hocamı uzun yıllar böyle bir hizmet sunmayla Bursalıları bununla tanıştırmasından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bir dünya markası olma yolunda da emin adımlarla ilerliyorlar. Yollarında kendilerine başarılar diliyorum. Hükümetimizin ve devletimizin yurt dışında iş yapmak, tanıtım yapmak isteyen firmalarımıza, müteşebbislerimize çok önemli destekleri var ve bu fırsattan istifade etmek gerekiyor. Böyle bir salonun, özellikle son yıllarda ihtiyaç hissedilmesi, insanımızın yaşam kalitesinin total olarak yükseldiği anlamına geliyor. Ben buna inanıyorum. Lorenz eğrisi diye bir eğri vardır. Bu eğride insanların gelirleri arttıkça tüketim eğilimleri değişir. Tüketim eğilimleri değiştikçe de kendilerine olan bakım ihtiyaçları daha da farklılık arz eder. Demek ki biz milli gelirden aldığımız payla kendimize bireysel olarak daha çok bakma ihtiyacı hissediyoruz ki bu ihtiyaca cevap verecek bir merkez hizmetimize sunuluyor. Cesaretlerinden dolayı kendilerini kutluyor ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Kaymakam Ali Akça, “Güzel gözükme arzusu, güzelleşme isteği, zarif görünme isteği zannediyorum insanların genetiğinde var. Ve bu genetik miras ta ilk insanlardan beri günümüze kadar nesilden nesile aktarılarak geliyor. Ben İnegöl’e gelmeden önce Çumra ilçesinde Kaymakamdım. Çatalhöyük ise orada bir yerleşim birimi ama Çatalhöyük insanlık tarihinde günümüzden yaklaşık 10 bin yıl öncesine kadar giden bir tarihi var. İnsanların ilk toplu yaşam biçimini gerçekleştirdikleri yerlerden bir tanesi. Unesco’nun dünya tarih kültür mirasları listesinde yerini alan bir yer. Çatalhöyük’te her yıl 100-150 arkeoloğun katılımıyla beraber kazılar yapılır. Kazılar neticesinde ortaya çıkan malzemeler Kültür ve Turizm Bakanlığının envanterine kaydedilmek üzere, toparlanır, bir araya getirilir. Bir kazı sonrasında Çatalhöyük’e gittiğimde bana iki poşet getirdiler. O tarihlerde insanlar daha metali, demiri keşfetmemişler. Poşeti açtık ve bir taş çıkardılar. Bu taş oksityen taşı dediler. Bunu ayna olarak kullandıklarını söylediler. Yani günümüzden 10 bin yıl öncesinde de insanlar güzelleşmek için bir şeye bakmak istiyorlar. Daha aynayı o zaman tam olarak keşfedememişler ama oksityen taşının o parlak tarafına bakarak, kendilerini görüyorlar. İncik, boncuk çıkardılar. Güzelleşmek için bunları kullanıyorlar dediler. Günümüzde de aynaya bakıyorlar, güzelleşmek için bir takım operasyonlardan geçiyorlar. Farklı aksesuarları kendileriyle bütünleştiriyorlar. Yani insanlar böyle bir arzu ve talep var. Bu arzu ve talep hizmet sektörü anlamında insanların bu ihtiyacını gerçekleştirecek bir sektörü ortaya çıkarıyor ve Bülent arkadaşımızda bu konuda Türkiye’de, dünyada da iddia sahibi, belli hedefleri, hayalleri gerçekleştirmeye gayret ediyor. İlçemizde de 7’ncisi açılan bir müesseseyi insanlarımıza hizmet olarak sunuyor. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Bu tesisin sahiplerine ve ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.