Etiket Kebap 3. Şubesini İnegöl’de açtı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Etiket Kebap 3. Şubesini İnegöl’de açtı
27 Kas 2018 / Sal 18:28
/ 24.131 Kez Okundu
| |

Kaliteli hizmeti uygun fiyata sunan Etiket Kebap 3. Şubesini İnegöl AVM arkasında bulunan kafeler caddesinde açtı.

Açılış programında konuşan işletmeci Mehmet Can “Açılışımıza gelerek bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ederiz. Bu bizim 3. Şubemiz ama ben şube demek istemiyorum bunlar bizim çocuklarımız. Çocuklarımıza gösterdiğimiz ilgiyi hassasiyeti burada da gösteriyoruz. İnegöllülerin hizmetine sunacağımız nezih bir mekân açtık. İnşallah hayırlara vesile olur” dedi.

İş yeri açılışından memnuniyetini dile getiren İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban “Bugün sevgili kardeşimizin iş yeri açılışında bir araya gelmiş bulunuyoruz. İşletmemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Geçtiğimiz günlerde yan taraftaki iş yerinde tanıştık kardeşimizle. Kendisi de hemen kaptı içerden sunumlarını yaptı, bu dayanışma o kadar hoşuma gitti ki orada da ürünlerin tadına bakmış olduk. İnegöl’de her açılan işletme gurur veriyor. Şehrimizin ekonomisine istihdamına katkı koyacaktır vatandaşımızın özellikle yeni bölgelerde alternatifleri arttırmış oluyoruz.”

“Üçüncü şube olduğunu söylediniz. İnşallah nice üçlere olacaktır. Bu şubeler çocuğumuz dediniz. İnşallah bu çocuklar büyür gelişir koca adam olurlar inşallah bizim de temennimiz böyle olsun. Ben buradaki haziruna teşekkür ediyorum. Düğünde cenazede açılışta hastalıkla hepsi cemaatle gerçekleşen konular. Tekrardan hayırlı olur inşallah.”

Konuşmaların ardından yapılan dua ve kurdele kesiminin ardından iş yeri hizmete açıldı.







Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.