27 May 2017 / Cmt 14:34
/ 10.620 Kez Okundu
| |

Karagölet mahallesinde Hüseyin Kutluca´ya ait ahşap evde meydana gelen yangın sonrası Kutlucan ailesi sokakta kaldı.

Evsiz kalan aile Karagölet mahallesinde bulunan okulun lojmanını temizleyerek lojmanda  konaklamaya başladı.

Evsiz kalan aile kaymakamlıktan ve İnegöl Belediyesinden gelen yardımlarla kendilerine bir ev yapmak için girişimde bulundular. Yardım bütçesinin tükenmesinden dolayı Kutlucan ailesinin ev hayalleri suya düştü.

HİÇ BİR ŞEY KURTARAMADIK

Meydana gelen yangın sonrası hiç bir şey kurtaramadıklarını ifade eden Hüseyin Kutluca “ Evimdeki yangın elektrik kontağından çıktı. Biz karşıdaydık 12 yaşındaki kızım uyuyordu, yangını görünce bağırmaya başladı bizde o bağrışmaya doğru koştuk. Kızım sağ salim yangından kurtuldu.  Meydana gelen yangın sonrası evden hiçbir şey kurtaramadık üzerimizdeki elbiselerden başka. “

EV YARIM KALDI

Belediye ve kaymakamlık desteklerinin bittiğini ve inşası devam eden evin yarım kaldığını belirten Kutluca “Belediyeden 5 bin lira gibi bir para aldık. Bu para ile ev için demir aldık. Sosyal yardımlaşmadan 5 bin lira aldık. O parayı da müteahhitte verdik. Şimdi müteahhitte bizden malzeme istiyor. Bizim de malzeme alma gücümüz yok.”

LOJMANDA KALIYORUZ

Meydana gelen yangın sonrası sokakta kalan Kutluca ailesi “Yangın sonrası okul lojmanını temizledik 2 çocuğum ve hanım ve ben lojmanda kalıyoruz.  ”

30 BİN EKSİK VAR

İnşaatın yarım kaldığını belirten Hüseyin Kutluca “ Evin bitmesi için 30 bin TL daha para gerekli. Hayır severlerden bu konuda yardım bekliyorum” dedi


inegolonline.com/ haber_diger/0856119033086.jpg" style="height:253px; width:450px" />


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.