Fatih Akyel’den Bayrampaşa değerlendirmesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Fatih Akyel’den Bayrampaşa değerlendirmesi
01 Eki 2018 / Pzt 16:06
/ 4.357 Kez Okundu
| |

İnegölspor teknik direktörü Fatih Akyel 1-1 berabere kalan Bayrampaşa maçı sonrası yaptığı açıklamada, ikinci yarı iyi oynadıklarını belirterek ilerleyen günlerde takımı daha iyi tanıyacağını söyledi.

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor Teknik Direktörü Fatih Akyel, deplasmanda 1-1 berabere kaldığımız Bayrampaşa maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
 
 
Akyel, maçın ardından yaptığı açıklamasında şunları söyledi: "Zor bir deplasmandı. Bizim için kolay olmadı. Benimde ilk maçında. 2 gün olmuştu geleli. Takım halinde elimizden geleni yaptık. İlk devre çok aman aman top oynamadık. Deplasman takımıydık ama ortada bir maç geçti. İkinci devre daha iyi oynadığımıza inanıyorum. Özellikle 55. dakikadan sonra rakibi baskı altına aldık. Nitekim de golü bulduk. Maça baktığınız zaman net pozisyonları yakalayan bizdik. 1-1'den sonra Okan'ın kaçırdığı bir gol vardı. 2-1 yapabilirdik ama dediğim gibi deplasmandan 1 puan aldık. Galip gelmek isterdik ama elimizden geleni yaptık. Dediğim gibi maçın ikinci yarısında çok iyi futbol oynadık. Eksiklerimiz var. Sakatlarımız var. Yeni yeni takıma adapte oluyoruz. Biliyorsunuz 2 gün oldu daha geleli. Onun için 2 günde yapabildiğimiz kadar bir şeyler yaptık. Mental olarak toplantılar yaptık. İlerleyen dönemlerde takımı daha iyi tanıyacağız. Onlarda bizim istediklerimizi yapabilecek kapasitede oyuncular."


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.