Fatih Bilican’dan baklavalı moral ziyareti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Fatih Bilican’dan baklavalı moral ziyareti
15 Oca 2018 / Pzt 17:06
/ 1.340 Kez Okundu
| |

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Okul sporları bölümünün düzenlemiş olduğu okullar arası müsabakalarda dereceye giren sporcu ve takımları tebrik etti.

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih BİLİCAN 12 Ocak  Cuma günü İnegöl Spor Lisesini ziyaret ederek Ekim ayından buyana Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul sporları bölümünün düzenlemiş olduğu okullar arası müsabakalarda dereceye giren sporcu ve takımları tebrik etti.

               Okul Sporları Genel Müdürlüğünün her yıl düzenlemiş olduğu okullar arası spor müsabakaları Türkiye Şampiyonalarının birinci ayağı olan İl elemelerinde büyük başarılar ederek İlçemizi ve İlimizi Bölge ve Türkiye Şampiyonasında temsil edecek olan İnegöl Spor Lisesi öğrencilerini Ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih BİLİCAN öğrencilere ikramlarda bulundu.

İnegöl Spor Lisesi Futsal Erkek Takımı 49 takım arasından sıyrılarak finale çıkıp, finalde YILDIRIM ÖZEL ÖZDE BURSA TEMEL Lisesine kaybederek Bursa 2. olmuş ve Tekirdağ ilinde yapılan bölge müsabakalarına katılma hakkı elde etmiştir. 28-31 Aralık 2017 tarihinde yapılan bölge müsabakalarında da 1. olan Futsal Erkek takımı 13-16 Ocak tarihlerin Eskişehir de yapılacak olan Yarı finallere adını yazdırdı.

İnegöl Spor Lisesi Futsal Kız Takımı İlde yapılan müsabakalarda 16 takım arasından finale çıkan ve Bursa’da 2. olan Kız Futsal takımı 28-31 Aralık 2017 tarihinde Tekirdağ da 1. olarak 13-16 Ocak tarihlerin Eskişehir de yapılacak olan Yarıfinallere adını yazdırdı.

İnegöl Spor Lisesi Voleybol Erkek Takımı  13 takımla girmiş olduğu mücadelede ilçemizin başka bir başarılı okulu Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi ile birlikte finale kalmışlardı. Bursa’da İnegöllü okulların final müsabakasına şahit olmuştuk. Finali kazanan İnegöl Spor Lisesi Bursa 1. si olarak ve Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi Bursa 2.si olarak ilimizi Şubat ayında yapılacak Bölge müsabakalarında temsil etme hakkı kazandılar.

3-4 ocak tarihlerinde yapılan Gençler B Güreş müsabakalarında 46 ve 54 Kg sıkletler de  Bursa 2. olma başarısı gösteren Adem UÇGUN ve Khussein MAZLINOV İlimizi bölge müsabakalarında temsil etme hakkını kazandı.

9-10 Ocak tarihlerinde Bursa da yapılan İnegöl Spor Lisesi Masa Tenisi Erkek Takımı 41 takım arasında zorlu mücadeleler vererek Bursa 2. olarak 7-9 Şubat tarihlerinde ilimizi bölge müsabakalarında temsil etme hakkı kazandı.

İnegöl Spor Lisesi geçen yıllarda da başarısından sürekli söz ettiren kız ve erkek kros takımları ekim ayından bu yana birçok yarışmaya katılmış ve 1. olarak ilçemizi temsil etmiştir.

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih BİLİCAN İnegöl Spor Lisesi’nin de  Okul idarecilerini Beden Eğitimi öğretmenlerini ve başarılı sporcuları ziyaret ederek başarılarından dolayı teşekkür ederek bundan sonraki müsabakalarda başarılar diledi. İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih BİLİCAN Spor Lisemizin başarılarından dolayı gurur duyduklarını belirtip, Sporculara hitaben başarılarının yanında milli ve manevi değerlere duyarlı olunması gerektiğini hatırlattı. Her müsabakanın sadece bir galibi olduğunu galip olmak kadar mağlup olmanın da sporun içinde var olduğunu ifade etti. Spor Liselerinin sadece illerde açılabildiğini ve bu lisemizi İnegöl de açabilmek için nasıl mücadeleler verdiklerini anlatıp destek olanlara teşekkürlerini iletti.

İnegöl Spor Lisesi öğrencilerine baklava ikramında bulunan İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih BİLİCAN bizi İnegöl’ü ve Bursa’yı gururlandıracak şampiyonluklar beklediklerini aynı zamanda kendilerini yakından takip ettiklerini ifade ettiler. Okul idarecilerini ve öğretmenlerini de tebrik eden BİLİCAN hatıra fotoğrafı da çektirdiler.

 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.