Fatih Erbakan Bursa'da; 'Partimize ilgi artıyor'

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Fatih Erbakan Bursa'da; 'Partimize ilgi artıyor'
#İnegöl | Haber Merkezi
10 Mar 2024 / Paz 15:31
/ 6.701 Kez Okundu
| |

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Bursa'ya gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Almira Otel'de bir dizi program için bulundu. Erbakan, basın toplantısında Yeniden Refah Partisi'nin çalışmalarına ve seçimlerdeki hedeflerine yönelik açıklamalarda bulundu.

Toplantıya, Yeniden Refah Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın, Yeniden Refah Partisi Bursa İl Başkanı Murat Kolancı ve diğer partililer katıldı.
 
Erbakan, Türkiye genelinde Yeniden Refah Partisi'ne olan ilginin arttığını vurgulayarak, teşkilat mensuplarına ve destekçilere teşekkür etti. Partisinin üye sayısının hızla arttığını ve seçime kadar 550 bine ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.
 
Partisinin seçimlerdeki başarısına olan güvenini dile getiren Erbakan, Yeniden Refah Partisi'nin Türkiye'nin üye sayısı bakımından en büyük üçüncü siyasi partisi olacağını öne sürdü.
 
Erbakan, vatandaşların ranta dayalı belediyecilikten bıktığını ve milletin Yeniden Refah Partisi'ne yönelmesinin sebeplerinden birinin de bu olduğunu ifade etti. Belediyelerin borçlarının arttığını ve ekonomik sıkıntıların devam ettiğini vurgulayarak, partisinin ahlaklı belediyecilik anlayışıyla çözümler sunduğunu belirtti.
 
Ayrıca, Gazze'deki savaşa ve bölgedeki insanların yaşadığı zorluklara da değinen Erbakan, Türkiye'nin bu duruma sessiz kalmaması gerektiğini ve yardım elini uzatması gerektiğini söyledi.
 
Erbakan'ın konuşmasının sonunda, vatandaşlara teşekkür ederek, partisinin ahlaklı belediyecilik anlayışının hakim olmasını diledi ve 2028'de iktidar olacaklarını ifade etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.