Feci olayda 3 kişi gözaltına alındı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
02 Tem, 2018 / Pzt 00:34
/ 30.038 Kez Okundu
| |

1. OSB’de bulunan bir yem fabrikasında hayatını kaybeden işçinin cansız bedenine 12 saat sonra ulaşıldı. Olay ile alakalı 3 kişi gözaltına alındı.

OSB’de bulunan fabrikada buğday silosuna düşerek hayatını kaybeden 42 yaşındaki Nedim Hüseyinoğlu'nun cansız bedenine 12 saat sonra ulaşıldı.
İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapalan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;
1 Temmuz 2018 tarihinde, İnegöl Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren un fabrikasında işçi olarak çalışan N.H'nun buğday silosunda ölümüne ilişkin olarak iki Cumhuriyet Savcımız görevlendirilmiş olup, soruşturma Başsavcılığımız tarafından yürütülmektedir.

TONLARCA BUĞDAY BOŞALTILDI
Olay yerinde ölen vatandaşımıza ulaşmak için tonlarca buğdayın boşaltılması noktasında Afad ekipleri, itfaiye ve belediye yetkilileri uzun uğraşlar verdi. Başsavcılığımız tarafından tüm işlemlere yerinde nezaret edildi.

12 SAAT SONRA ULAŞILDO
Aynı gün akşam saatlerinde vatandaşımıza ulaşıldı. İlçe devlet hastanesinde yapılan muayeneden sonra kesin ölüm sebebinin tespiti için Bursa adli tıp kurumunu görevlendirdik.
Olay yerinde gerekli incelemeler yapılıp, önemli görülen evrak, belge ve deliller toplandı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Alınan tanık ifadeleri ve ilk bulgular ışığında işletmede müdür, vardiya sorumlusu ve vardiya amiri olarak görev yapan 3 şüpheliyi aynı gün gözaltına aldık. Bu şahısların işlemleri halen devam ediyor.
İleriki günlerde alınacak bilirkişi raporu, olay yerinde elde edilen bulgular üzerinde yapılacak nihai incelemeler, kesin ölüm sebebinin tespiti ve alınacak yeni ifadelere istinaden gerekli değerlendirmeyi yapacağız.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.