Fedakâr baba kızı için kutlamalara katıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Fedakâr baba kızı için kutlamalara katıldı
#İnegöl | Haber Merkezi
26 May 2024 / Paz 23:37
/ 2.505 Kez Okundu
| |

Galatasaray, Konyaspor'u Yenerek 24. Şampiyonluğunu İlan Etti: İnegöl'de Coşkulu Kutlamalar gerçekleşirken fedakar Fenerbahçeli bir baba ise Galatasaraylı kızı için kutlamalara katıldı

Galatasaray, Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Konyaspor'u 3-1 mağlup ederek 2023-2024 sezonunun şampiyonu oldu. Bu galibiyetle birlikte 102 puana ulaşan Galatasaray, erişilmesi zor bir rekora da imza attı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Galatasaray taraftarları sokaklara dökülerek büyük bir coşkuyla şampiyonluklarını kutladı.

 
İnegöl'de Büyük Coşku
 
Şampiyonluk haberi ile birlikte İnegöl'de binlerce Galatasaray taraftarı, şehrin sokaklarını doldurdu. Ellerinde sarı-kırmızı bayraklar ve meşalelerle kutlamalar yapan taraftarlar, şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı. Şehrin ana caddeleri ve meydanları, marşlar ve tezahüratlarla yankılandı. Kutlamalar sırasında meşaleler yakıldı, havai fişekler atıldı ve Galatasaray marşları hep bir ağızdan söylendi.
 
Fedakâr Baba Kızı İçin Kutlamalara Katıldı
 
Kutlamalar sırasında duygusal ve ilginç bir an da yaşandı. Fenerbahçeli bir baba, Galatasaraylı kızının hatırına şampiyonluk kutlamalarına katıldı. Takım rekabetine rağmen kızının mutluluğunu paylaşmak isteyen baba, sarı-kırmızı bayraklarla süslenmiş kutlama alanında yerini aldı. Bu fedakâr davranışıyla büyük takdir toplayan baba, kızıyla birlikte Galatasaray'ın şampiyonluk sevincini paylaştı.

 


GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.