Fethiye kadar bile olamadık.

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Fethiye kadar bile olamadık.
 :
/ 2.357 Kez Okundu
| |

Muğla’nın Fethiye İlçesi’nin il olması amacıyla 38 sivil toplum kuruluşunun desteğiyle 60 bin imza toplandı.

Fethiye Belediyesi'nin önderliğinde ilçedeki 38 sivil toplum kuruluşunun desteğiyle geçen 23 Şubat'ta başlatılan 'Fethiye İl Olsun' kampanyasına destek her geçen gün artıyor. 
 
8 Mart'a kadar sürdürülmesi planlanan kampanya süresi, yoğun destek üzerine uzatıldı. Kampanyanın bundan böyle Fethiye'nin yanı sıra Ortaca, Dalaman, Seydikemer, Çavdır, Kaş, Kalkan ve civar mahallelerde de sürdürüleceği açıklandı. Fethiye'nin il olması için başlatılan kampanyaya vatandaşlar ve esnaf da destek veriyor. Vatandaşlar araçlarının arkasına '82 F 2015' yazılı etiket, işyeri sahipleri de dükkanlarının camına 'Fethiye İl Olsun' çıkartmaları yapıştırıyor. Kampanyaya Fethiye'de yaşamını sürdüren bir grup yabancı da imzalarıyla destek verdi. 1999 yılından bu yana Fethiye'de yaşadığını söyleyen İngiliz George Rimmer, 16 yıldan bu yana Fethiye'nin büyük değişim ve gelişim gösterdiğini anlattı. 
İNEGÖL'DE ESAMESİ OKUNMADI
Diğer yandan sürekli il olması istenen İnegöl'de ise bu çalışmaya benzer bir çalışmanın adı bile geçmedi. Her platformda il olmayı beklediklerini söyleyen siyasiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, 140 bin nüfuslu Fethiye'nin yaptığı çalışmanın yanına bile yaklaşamadı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.