Fikret Bayram muhtarlarla bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Fikret Bayram muhtarlarla bir araya geldi
12 Haz 2018 / Sal 19:04
/ 2.393 Kez Okundu
| |

Saadet partisi İnegöl ilçe Teşkilatı ve Milletvekili adayı Fikret bayram İnegöl mahalle muhtarlarıyla İftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar yemeğine Saadet partisi İnegöl ilçe başkanı Hasan Eroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, İnegöllü milletvekili adayı Fikret Bayram ve İnegöl’de bulunan muhtarları katılım gösterdi. Yoğun Katılımın olduğu programda birlik beraberlik mesajları verilirken siyasetin konuşulmaması ise dikkat çekti.
 
İftar yemeğinden sonra bir selamlama konuşması yapan Bursa 2. bölge 2. sıra Milletvekili adayı Fikret Bayram; " Bugüne kadar geçirdiğimiz mübarek gün sonrasında ve evvelki akşam yaşadığımız kadir gecesi sonrasında Rabbim İnşallah en güzel şekilde bizi bayramına ulaştırsın. Öncelikle tabi takdir edersizinki biz her ne kadar bir siyasi parti olsak ta, bir siyasi aday olarak karşınıza çıksam da sanırım burada pek siyaset konuşmam uygun bir tavır olmaz. Çünkü sizler Allah razı olsun böyle bir davete icabet ettiniz bizleri onurlandırdınız. İşte bu güzelliktir birlik mesajının yansımasıdır. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Hangi görüşte olursak olalım hangi fikri savunursak savunalım tekrar kardeşçe bir masanın etrafında buluşabiliyorsak önemli olanın da zaten bu olduğunu düşünüyorum. Şimdiden bayramınız mübarek olsun diyor hepinize hayırlı akşamlar diliyorum." ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.