Fikret Fidan gündemi değerlendirdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Fikret Fidan gündemi değerlendirdi
#İnegöl | Haber Merkezi
05 Tem, 2020 / Paz 21:41
/ 2.128 Kez Okundu
| |

İyi Parti İnegöl İlçe Teşkilatı, kahvaltı programı düzenleyerek basın mensuplarıyla bir araya geldi. İlçe Başkanı Fikret Fidan, program sonrasında açıklamalarda bulunarak gündemi değerlendirdi.

Körü körüne bir muhalefet anlayışı içerisinde olmadıklarını belirten Fidan, İnegöl’e yapılacak olan entegre çöp tesisinin uzun vadede sıkıntı yaratacağını belirterek yapımı devam eden yeni belediye binasının da takibinin yapılarak sonuca vardırılması gerektiğini ifade etti.

Fikret Fidan yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı;

ÇEVRE FELAKETİ OLABİLİR
‘’Biz muhalefet partisiyiz ama muhalefet ederken de körü körüne muhalefet etmek gibi bir düşüncemiz yok. İnegöl’ ün ve İnegöllünün menfaatlerini düşünerek hareket ediyoruz. İktidar tarafından doğru şeyler yapılırsa arkasında duruyoruz. Şu anda gündemimizde bir çöp meselesi var. Bana göre bu  uzun vadede çocuklarımızın ve torunlarımızın hayatlarını etkileyebilecek bir mesele. Maalesef  belediye tarafından geçiştirilmeye çalışılıyor. Deniliyor ki muhalefet partileri gündem oluşturmaya çalışıyor ama böyle bir şey söz konusu değil.  Bizler konuyu derinlemesine araştırdıktan sonra basın açıklaması yaptık. Bu İnegöl’ün meselesidir, bunu gündemde tutmamız lazım. Kısa vadede olmasa da uzun vadede çevre felaketiyle karşı karşıya kalabiliriz. ‘’

PROJE VE İHALE YANLIŞ
“Bunun yanında İnegöl Belediye Sarayı meselesi var. Harcanan para ve yapılan iş ortada. Bu harcanan paralarla inşaatın bitmesi gerekiyordu. Proje ve ihalenin yanlış olduğunu düşünüyoruz. Bu kadar büyük bir belediye binasına İnegöl’ün ihtiyacı da yok. İnegöl’ün en büyük ihtiyacı bence bir meydan.  Nüfus artıyor ve nefes alamıyoruz. İnşaatın kısa sürede takibinin yapılması ve bitirilmesi lazım.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.