Fikstür çekildi, İnegölspor deplasmanla başlıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Fikstür çekildi, İnegölspor deplasmanla başlıyor
17 Tem, 2018 / Sal 16:59
/ 1.764 Kez Okundu
| |

TFF 2 ve 3. Lig’de 2018 - 2019 sezonu fikstür çekimi yapıldı. Fikstüre göre; Beyaz Grupta mücadele edecek olan İnegölspor, sezonun ilk maçını 2 Eylül’de deplasmanda Niğde Belediyespor ile oynayacak.

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilen fikstür çekimine; Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile TFF 2 ve 3. Lig kulüp temsilcileri katıldı.
 
TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de maçlar 2 Eylül 2018 tarihlerinde oynanacak müsabakalar ile başlayacak ve normal sezon 4 Mayıs 2019 tarihinde sona erecek.

Kura çekiminde konuşan TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig kulüplerine Federasyonun desteğinin artarak devam edeceğini belirterek, “Türkiye Futbol Federasyonu olarak alt liglerimizi çok önemsiyoruz. Hem bizim hem de devletimizin nezdinde 2. ve 3. Liglerimizin hiç bu kadar çok konuşulduğu dönem olmadı.  Sizler için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Dostluğun kazandığı güzel bir sezon diliyorum” dedi. 

2018-2019 sezonunda TFF 2. Lig Beyaz ve Kırmızı grupta 18 takım mücadele edecek. Gruplarında 1. sırayı alan takımlar Spor Toto 1. Lig'e yükselirken; 2, 3, 4 ve 5. sırayı alan takımlar üst lige yükselecek diğer takımın belirleneceği Play-Off müsabakalarına katılma hakkı kazanacak. Her iki grupta 16, 17 ve 18. sıralarda yer alan toplam 6 takım TFF 3. Lig'e düşecek.

İLK HAFTANIN PROGRAMI 
Beyaz Grup ilk hafta karşılaşmaları; 
Niğde Belediyespor-İnegölspor
Hacettepe-UTAŞ Uşakspor 
Keçiörengücü-Sakaryaspor 
Samsunspor-Amed Sportif Faaliyetler 
Sarıyer-Grandmedical Manisaspor 
Bayrampaşa-Gümüşhanespor 
Kastamonuspor 1966-Sancaktepe Belediyespor 
Bodrum Belediyesi Bodrumspor-Eyüpspor 
Gaziantepspor-Ankara Demirspor





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.