Firari hırsızlar yakalandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Firari hırsızlar yakalandı
30 Oca 2018 / Sal 17:38
/ 3.939 Kez Okundu
| |

Türk Telekom’a ait bakır telefon kablolarını çaldıkları tespit edilen firari 2 hırsız, jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre; İnegöl ve Yenişehir ilçelerinde yaşanan 6 hırsızlık olayının ardından İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti.

Şüphelilerin bulunması için özel ekip kuran jandarma, istihbari çalışma ve kamera kayıtlarının incelenmesi neticesinde hırsızlık olaylarına karışan şüphelileri tespit etti.

4 ŞÜPHELİ SERBEST

Geçtiğimiz 19 Aralık tarihinde, İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı ortak operasyon sonucunda 6 şüpheliden E.Y. (26), T.Y. (27), E.İ. (24) ve B.Ş. (19) yakalanarak gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

2 KİŞİ FİRARİYDİ

Aranan firari hırsızlık şüphelileri V.Y. (23) ile S.B. (27) ise jandarmanın önceki gece yaptığı baskınla İnegöl şehir merkezinde saklandıkları evde yakalandı.

1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Ortaköy, Kulaca ve Özlüce Mahallerindeki Türk Telekom’a ait bakır telefon kablolarını çaldıkları tespit edilen şüpheliler, karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden S.B., adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken; diğer şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.