Fırıncılardan cevap geldi; Zam gelecek diye ekmek fişi verilmiyor mu?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Fırıncılardan cevap geldi; Zam gelecek diye ekmek fişi verilmiyor mu?
#İnegöl | Haber Merkezi
04 Oca 2024 / Per 11:34
/ 4.077 Kez Okundu
| |

İnegöl’de ekmeğe zam gelecek diye fırıncıların vatandaşa ekmek fişi vermediği öne sürülürken, fırıncılar kooperatifi başkanı Davut Bıyık ise talep çok olunca fırıncının elinde fiş bitmiştir ifadesini kullandı.

İnegöl’de fırıncılar, artan maliyetler nedeniyle ekmeğe zam hazırlığında. 210 gram ekmek İnegöl’de 7,5 TL’den satılırken, fırıncılar 240 gram ekmeğin 10 TL’den satılması için zam talebinde bulundu.
Fırıncıların zam talebinin Ocak ayı sonunda gerçekleşmesi bekleniyor.

ZAM GELECEK DİYE FİŞ VERİLMİYOR İDDİASI
Öte yandan whatsapp haber hattımıza ulaşan bir takipçimiz, ekmeğe zam hazırlığında olan fırıncıların ekmek fişi vermediğini öne sürdü.
Haber hattımıza ulaşan takipçimiz şu ifadeleri kullandı; “Sürekli fiş alan birisi olarak fırınlar zam olacak diye fiş vermiyorlar. Bir haftadır hep yok diyorlar normalde 750 TL’lik fiş alırdım her ay, simdi ise asgari ücret açıklandığından beri fiş yok diyorlar etik olmayan bir girişim”  ifadelerini kullandı.

FIRINCININ ELİNDE FİŞ BİTMİŞTİR
İddialar hakkında görüştüğümüz İnegöl Fırıncılar Kooperatifi Başkanı Davut Bıyık ise “Vatandaş zam gelecek aşırı fiş talebinde bulunuyor. Fırıncılarımızın elinde 3-5 bin fiş var, talep çok olunca bunlarda bitmiştir. Bitince de vatandaş sanki zam gelecek diye fiş verilmiyor gibi bir düşünce oluyor. Fırıncının elinde fiş bittiği için vatandaşa veremiyor fişi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.