Fiyat arttıranlara bakandan gözdağı!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Fiyat arttıranlara bakandan gözdağı!
#İnegöl | Haber Merkezi
13 May 2022 / Cum 16:40
/ 356 Kez Okundu
| |

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine toplantısının ardından verdiği kredi müjdesi sonrası konut fiyatlarını artıranlara sert tepki gösterdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Finansal Kurumlar Birliği 10. Olağan Genel Kurulu'nda konuştu. Hafta başında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu konut paketleri sonrası satılık evlere yapılan zamlara ilişkin açıklamalarda bulunan Nebati, "Bu paket açıklanmadan önce tüm verileri aldık. İnternet üzerinden satış fiyatları ve ilanlar tek tek tespit edildi. Konutla ilgili paket açıklandığının ertesi günü aykırı işlemle yapılanların tamamı tespit edildi" dedi.

"BUNU YAPANLAR BİLSİNLER Kİ ENSENİZDEYİZ"

"Biz bir işlem yaparken vatandaşın rahat etmesi için yapıyoruz" diyen Nebati, "Kısa günün karı diyerek bizi aldatmalarına izin vermeyeceğiz. Bunu yapanlar bilsinler ki ensenizdeyiz. Vatandaşın konuta ihtiyacı var. Konut üreticisinin finansmana ihtiyacı var biz bunu sağlamaya çalışıyoruz. Tüm koşullarımızı en ideal noktaya çekecek şekilde hesaplarını yaparak yolumuza devam ediyoruz. Siz değerli paydaşlarımızla yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.