Fuar döneminde Mobiliyum'da özel çalışma

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Fuar döneminde Mobiliyum'da özel çalışma
#İnegöl | Haber Merkezi
04 Eki 2022 / Sal 18:47
/ 24.878 Kez Okundu
| |

Avrupa’nın en büyük kapalı mobilya AVM’si unvanıyla İnegöl mobilyasının dünyaya açılan kapısı Mobiliyum, 47. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı’na özel sıra dışı iletişim çalışmalarıyla yine ilgilerin odağında.

Yarım asrı aşkın üretici kimliğiyle Türk mobilya sektörünün lokomotif şehirlerinden İnegöl, 47. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı’yla dünyanın dört bir yanından sektör temsilcilerini ağırlıyor. 03-08 Ekim tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak fuarın en yoğun çekim merkezlerinden biri de Avrupa’nın en büyük kapalı mobilya AVM’si unvanına sahip Mobiliyum oluyor.


Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı, hem inegöl üreticileri hem de Türk mobilya sektörü için oldukça etkili bir organizasyon. Şu an 47.si gerçekleştirilen fuarın özellikle ihracata dayalı iş birlikleri ile ülke ekonomisi için de son derece verimli temaslara imkân tanıdığını söylemek mümkün.


225 üretici firmanın yer aldığı güçlü bir kooperatif olan Mobiliyum da gerek yurt içi gerekse yurt dışında adından söz ettiren inovatif markalarıyla fuarın en popüler uğrak noktalarından. Avrupa’dan Asya’ya Orta Doğu’dan Kuzey Afrika’ya kadar geniş bir coğrafyadan sektör temsilcilerini ağırlayan Mobiliyum, her yıl olduğu gibi bu yıl da fuar süresince etkileyici bir dış ticaret hacmine ev sahipliği yapıyor. Bu da hem İnegöl’ü hem Türk mobilya sektörünü hem de ülkemizi temsil etmenin verdiği önemli bir sorumluluğu beraberinde getiriyor.


Mobiliyum’a geldiğinizde ilk göze çarpan, reklam mecralarında yer alan “viking, kral ve retro” konseptli görseller oluyor. Herhangi bir fuarda karşımıza çıkan mobilya odaklı alışageldik görsellerdense; ilk bakışta göze çarpan etkileyici bir fikir üzerinden ilerlenmiş. “Furniture for every style!” yani “Herkes için mobilya!” söylemi üzerine kurgulanan ve kişisel stilleri, “İskandinav, klasik ve retro” gibi mobilya tarzları ile eşleştiren bu sıra dışı görsel konseptler, Mobiliyum’un iletişim ve reklam çalışmalarını yürüten ajansın imzasını taşıyor. Fuar dönemi Mobiliyum’a gelirseniz karşınıza bir viking, kral ya da bir retro kadını çıktığında şaşırmayın, şimdiden uyarmış olalım.


Fuar öncesi süreçte yoğun şekilde yürütülen dijital iletişim çalışmalarına bu dönemde de büyük bir hız verilmiş. Gerek Türkiye’deki yabancılar gerekse dış pazarlardaki potansiyel müşterileri harekete geçirici İngilizce ve Arapça söylemlerle fuara davet edilmiş.


Diğer yandan ziyaretçileri en iyi şekilde ağırlamak amacıyla, peyzaj yenileme ve temizlik çalışmaları ile hazırlıklarını tamamlayan Mobiliyum, kapılarını fuara tam anlamıyla hazır bir şekilde açmış.

Fuar atmosferi İnegöl’ün pek çok farklı bölgesinde çeşitli etkinliklerle yaşatılsa da yılın 365 günü açık mobilya fuarı konseptiyle hizmet veren Mobiliyum’a mutlaka uğramanızı tavsiye ederiz. Yılın her günü yaşayan bir fuar alanı olan Mobiliyum, fuar kapsamında yolu İnegöl’e düşen herkesi, fuar heyecanını deneyimlemeye davet ediyor.


Sektör profesyonelleri ve mobilyaya ilgi duyan herkese, Mobiliyum’daki benzersiz fuar atmosferini yakından görmeyi tavsiye ediyoruz.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.