Fuara katılacaklara önemli uyarı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Fuara katılacaklara önemli uyarı
#İnegöl | Haber Merkezi
17 Oca 2022 / Pzt 12:31
/ 1.914 Kez Okundu
| |

İnegöl Mobilya Satış ve Pazarlama Komitesi (İMOSPAK) fuar için yola çıkacak pazarlamacı ve mobilyacılara önemli uyarılarda bulundu.

İnegöl Mobilya Satış ve Pazarlama Komitesi (İMOSPAK) Başkanı Varol Aydın, dernek üyeleri, Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz bu sabah kahvaltıda bir araya geldiler.

İstanbul fuarı öncesi fuara katılacaklara uyarılarda bulunan Varol Aydın daha önce fuar öncesi ve sonrası trafik kazasında bir çok hemşerimizi kaybettik bu konuda İstanbul’a gidecek ve geri dönecek arkadaşlarımız lütfen çok dikkatli olsunlar dedi.

UYKUSUZ YOLA ÇIKMAYIN
Aydın açıklamasına şu şekilde devam etti “Şehrimizin ve İnegöl Mobilyası’nın tanıtımı için canla başla çalışan değerli arkadaşlarım fuarımız tekrar 25-30 Ocak arasında tekrar izlenime açılıyor. Birbirinden şık tasarımlar ve mobilyalar ile görücüye çıkıyoruz. Bu fuar nedeniyle İstanbul’a seyahat edecek arkadaşlarımız lütfen uykusuz ve emniyet kemeri takmadan yola çıkmayın.”

CAN GÜVENLİĞİ ÜRÜN SATMAKTAN DAHA ÖNEMLİ
İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ise “Bu sene ilk defa iki ayrı fuar düzenlenecek. Biri eski yeri CNR’da diğeri TÜYAP’ta olacak. Türkiye’de 850’ye yakın firma katılıyor İnegöl’de de 300’ü aşkın firma katılım sağlayacak. Biz tabi hayırlı işlerin yanından sağlıklı gidip gelmek için bir program düzenliyoruz. Dikkatli olalım can güvenliğimiz ürün satmaktan daha önemli. Çalışanlarımız dikkatli gidip gelsinler. Bu emekçi arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Fuara katılan firmalarımıza hayırlı işler diliyorum.”

LÜTFEN KEMERLERİNİZİ TAKIN
İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz “İnegöl’ün mobilyasına yön veren İMOSPAK yönetimine teşekkür ediyorum. Kendileri İnegöl Mobilyası’nın dünyaya tanıtılmasında ciddi katkılar veriyor. İMOSPAK adında bir derneğin kurulması belkide Türkiye’de bir ilktir. Bu fuarlar hiçbir zaman bitmez, İnegöl Mobilyası fuarlara yön veriyor. Buradan farklı noktalara giderken işadamlarımız, pazarlamacılarımız uykusuz yola çıkıyor ve istenmeyen olaylar oluyor. Lütfen bu konuda duyarlı olalım. İnegöl’de ki mobilya ağı çok kuvvetli. Uykusuz kimse yola çıkmasın emniyet kemeri takmadan yola çıkılmasın. Bunun için sayın başkanım bu konuda çok duyarlı kendisine teşekkür ediyorum. “





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.