Fuat Avni ne derse…
30 Eki 2015 / Cum 13:21
/ 1.615 Kez Okundu
| |

Parti binası önünde aşure dağıtımı sonrasında konuşan CHP İlçe Başkanı Engin Başar twitter kullanıcısı Fuat Avni’nin ‘Oy çalacaklar’ iddiasına cevap verdi.

KOALİSYON GÖRÜNÜYOR

Aşure dağıtımı sırasında konuşan CHP İlçe Başkanı Engin Başar, “İ negöl bir aşure gibi. Her türlü ırkımız var. Bu birlik beraberliğimizi asırlar boyunca sürdürmeyi diliyoruz. Kardeş kavgasına son diyoruz. Bu aşure gibi karışımlı yaşamaya hep beraber evet diyoruz. Önümüzdeki seçim sonuçlarının vatana millete hayırlı olmasını diliyoruz. Tablonun çok fazla değişeceğini düşünmüyoruz. Tablo aynı. Alan çalışmalarında bizim oylarımızda artış var. Ama 4 parti meclise girdiğinde değişen bir şey olmayacak. Koalisyon kültürünü benimseyip projelerin yarışması en iyi olacaktır. Birbirimizle konuşabilmemiz lazım. Ülkemiz için en iyi sonuç bu olacaktır diye düşünüyorum. Sonuçta koalisyon görünüyor.” Dedi.

FUAT AVNİ NE DERSE ÇIKIYOR

Twitter’da yazdıklarıyla gündem yaratan Fuat Avni isimli kullanıcının İ negöllü sandık görevlilerininde aralarında bulunduğu ‘Oy çalacaklar listesi’ iddiasını değerlendiren Başar, “Saatlerin değişmemesi konusunda da bunlar söylendi. Biz sandıklarımıza sahip çıkacağız. Nedense Fuat Avni ne derse bir gün sonra o çıkıyor. Bunu da değerlendirmek lazım” şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.