Furnistry 2020 etkinliği ileri bir tarihe ertelendi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Furnistry 2020 etkinliği ileri bir tarihe ertelendi
#İnegöl | Haber Merkezi
11 Mar 2020 / Çar 19:25
/ 2.149 Kez Okundu
| |

İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Furnistry 2020 ileri bir tarihe ertelendi.

Çin ve İtalya’da coronavirüs nedeniyle mobilya fuarlarının ertelenmesi sonrası Türk mobilyacıları önemli bir etkinliğe imza atacaktı. İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği'nin dünya mobilyacılarını  İstanbul’da buluşturacak etkinliği Furnistry2020, ilk kez 26-29 Mart 2020 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde yapılması planlanıyordu.

ERTELENDİ
İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları önderliğinde, 26-29 Mart 2020 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan Furnistry 2020 ileri bir tarihe ertelendi.

42 ÜLKEDEN KATILIM OLACAKTI
Görüşmelerde ABD, Almanya, İtalya, Hindistan, İngiltere, Fransa, Rusya, BAE, Meksika, Nijer ve Güney Afrika gibi 42 farklı ülkeden sektör profesyonelleri bir araya gelecekti.

BAKAN AÇIKLAMA YAPTI
Çin'deki Corona virüsün Avrupa'da da yayılmaya başlaması arka arkaya dev fuarların iptal edilmesine neden oluyor. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, “16 Mart'tan itibaren nisan sonuna kadar yurt içindeki fuarları ertelemeyi kararlaştırdık, resmi duyuruları yapacağız” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.