Galibiyeti hak etmedik
 :
/ 413 Kez Okundu
| |

Nazilli Belediyespor maçının ardından konuşan İnegölspor Başkanı Eşref Güç, galibiyeti hak edecek oyun ortaya koyamadıklarını söyledi.

PLAY-OFF HESAPLARI YAPMAMIZ LAZIM

2-1 kaybedilen Nazilli Belediyespor maçının ardından konuşan İnegölspor Başkanı Eşref Güç, “Ligin bitmesine 11 hafta kaldı. Bundan sonra gerçekçi düşünmek lazım. Şampiyonluk baya uzak gibi görünüyor. Bu işin play-off ayağı var. İnegöl halkının daha çok kenetlenmesi lazım ve bu şansı kaçırmamalıyız. Geçtiğimiz sene lider durumdayken play-offlara gidemedik. Bundan sonra herkesin takıma daha çok sahip çıkması lazım. Bu maç bitti. Önemli olan bundan sonraki maçlarda kazanmak. Bugün oyun anlamında bir şey yapmadık ve galibiyeti hak etmedik. Bundan sonraki 11 haftayı en az kayıpla geçerek play-off hesapları yapmamız lazım. Şampiyon olarak üst lige çıkarız dersek abartmış oluruz” dedi.

TECRÜBESİZLİKTEN ÇOK PUAN KAYBETTİK

Üst üste alınan 2 mağlubiyeti değerlendiren Güç, “Sorun teknik heyette yada bizde değil. Ama bizim defansımız çok tecrübeli ancak orta saha ve forvetlerimiz tecrübesiz. Son dakikalarda çok gol yedik. Profesyonelce oynamıyoruz. Profesyonelce oynasak son dakika gollerini yemeden maçları istediğimiz gibi bitirebilirdik. Son dakikalarda yediğimiz gollerden 7-8 puan kaybettik. Çocuklar tecrübesiz. Ömürcan gibi, Mahmut gibi çocuklar tecrübesiz. Ben puan kayıplarını buna bağlıyorum” ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.