Gazalli Köyü Sakinler Hizmet Bekliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gazalli Köyü Sakinler Hizmet Bekliyor
07 Tem, 2016 / Per 14:56
/ 2.055 Kez Okundu
| |

MÜSİAD eski şube başkanı, iş adamı Zeki Kavaz, sosyal medyada Gazelli yolunu paylaştı. Kavaz, Gazelli’nin iktidar partisine en büyük desteği vermesine rağmen beklediği hizmetleri alamamasından şikayet etti.

MÜSİAD eski şube başkanı, iş adamı Zeki Kavaz, Gazelli mahallesine giden yolun bir türlü yapılmamasını sosyal medyada eleştirdi. Kavaz, iktidar partisine %100 destek veren Gazelli’nin değer görmemesinden şikayet etti. 

 

BİZİM OĞLAN MUAMELESİ GÖRÜYORUZ

Kavaz, paylaşımında; “İnegöl’ümüzün değerli mülki amirleri, yöneticileri bu yazıyı yazarken amacım tekere çomak sokmak değil, yermek değil, istikrara engel olmak değil ama çok büyük eksikliği hak edilen hizmetin gelmemesi. Aşağıda yayınladığım fotoğraflarda köyümün yol halini anlatmaya çalıştım. Sadakatsa alasını gösteren misafirperverliğiyle nam yapmış, ensesine vursan lokması alacağın sakinleri ile dolu olan söz verilen hizmetleri tam almasa da yine en büyük sadakatini gösteren benim tahminime göre büyüklerimizin, milletvekillerimizin, büyükşehir belediye başkanlarımızın, İnegöl Belediye Başkanlarımızın diğer yönetici ve mülki amirlerimizin bizim oğlan diye baktıklarını düşündüğüm Gazelli köyümüzün yol hali… Ne zaman bu yol yapılacak? Sürekli programa alınıp başka yerlerin plana alınmasından bizim yolumuzun yapılmasını dört gözle bekliyoruz. Köyümün insanları değer görmek istiyor ve bunu hak ettiğini düşünüyor” diye yazdı.

inegolonline.com/diger_resimler/772016-145541_592866.png" style="height:549px; width:511px" />


GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.