Gazimize ziyaretler devam ediyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gazimize ziyaretler devam ediyor
#İnegöl | Haber Merkezi
21 Oca 2020 / Sal 21:40
/ 4.665 Kez Okundu
| |

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti İnegöl ilçe Başkanı Mustafa Ersan ile yöneticiler, geçtiğimiz Ekim ayında Barış Pınarı Operasyonunda yaralanan gazimizi ziyaret etti.

Türk Silahlı Kuvvetlerince başlatılan Barış Pınarı Harekâtı’nda PKK/PYD-YPG'li teröristlerden arındırılan Resulayn'da Ekim ayında meydana gelen  çatışmada yaralanan Uzman Çavuş İbrahim Karpuz, Adana Şehir Hastanesi’ndeki 3 aylık tedavisinin ardından Yenişehir’e bağlı okuf köyüne geldi.

1997-2000 yılları arasında İnegöl’de ikamet eden ve lise eğitimini İnegöl’de gören Gazi Uzman Çavuş İbrahim Karpuz’u AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti İnegöl ilçe Başkanı Mustafa Ersan ile yöneticilerziyaret etti.





Gaziye Türk Bayraklı tabloyu hediye ettikten sonra açıklama yapan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, "Barış Pınarı Harekatında gazi olan Yenişehirli hemşehrimiz Uzman Çavuş İbrahim Karpuz'u Milletvekilimiz ,İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ile birlikte ziyaret ettik.
Bizlerin güvenlik ve huzuru için ülkemizde ve sınır dışında görev yapan tüm kahramanlarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun. Gazilerimize acil şifalar, şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.