Gazipaşalı Öğrencilerden Ebru Sergisi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gazipaşalı Öğrencilerden Ebru Sergisi
 :
/ 259 Kez Okundu
| |

Gazipaşa Ortaokulu 5. ve 6. Sınıf öğrencileri tarafından yapılan ‘Karma Ebru Sergisi’ İnegöl AVM’de düzenlenen tören ile beğeniye sunuldu.

Gazipaşa Ortaokulu Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Levent Şanlı rehberliğinde okul öğrencileri tarafından hazırlanan yaklaşık 80 eserden oluşan ‘Karma Ebru Sergisi’ dün saat 14.00’da İnegöl AVM’de düzenlenen tören ile izleyenlerin beğenisine sunuldu. Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Doğru ve Okul Müdürü Ahmet Yakışıklı tarafından açılışı yapılan ve 3 gün boyunca açık kalacağı belirtilen sergiye, tüm sanatseverler davet edildi.

ÖĞRENCİLERİN 1 YILLIK EMEKLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Açılış öncesi bir konuşma yapan Gazipaşa Ortaokulu Müdürü Ahmet Yakışıklı, “Gazipaşa Ortaokulu teknoloji tasarım öğretmenimiz Levent Şanlı Bey’in hazırlamış olduğu karışık ebru sergisine hepiniz hoş geldiniz. Bu sergi ile öğrencilerimizin yıl içerisinde yapmış olduğu, emek verdiği göz nurları İnegöl halkımızın ve tüm sanatseverlerimizin beğenisine sunulmuş olacak. Bu sergi ile beraber Gazipaşa Ortaokulu’nun yıl içerisinde yapmış olduğu akademik, sportif başarılarının yanına sosyal, kültürel faaliyetleri de eklemek istiyoruz. Ben bu sergide emeği geçen başta öğretmenimiz Levent Bey’e, öğrencilerimize destek olan herkese ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm halkımızı 3 gün boyunca acık olacak sergimize bekliyoruz” dedi.

ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ

Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ise, “Gazipaşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu sergide birlikteyiz. Öğrencilerimizin yaptığı her şeyi önemsiyoruz çünkü onlar bizim geleceğimiz. Onlarla alakalı tüm etkinliklerde bulunmaya çalışıyoruz. Belediye olarak bulunmaya çalışıyoruz ve öğretmen kökenimden dolayı özellikle fırsatları kaçırmıyorum, bulunmaya çalışıyorum. Harika çalışmalar olmuş. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, çocuklara ellerinize sağlık diyorum” şeklinde konuştu.

ÇALIŞMALAR BEĞENİ TOPLADI

‘Ebru Sanatı’ hakkında farkındalık oluşturarak öğrencilere ürettikleri eserleri sergileme fırsatı sağlamak adına düzenlenen sergide, öğrencilerin yıl içinde yaptıkları çalışmalara ait özgün örnekler sergilenirken ayrıca izleyenlere sunulan uygulamalı ebru çalışmaları büyük beğeni topladı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.