Gece 3’ü bulan eğlence eziyete dönüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
21 Eyl 2018 / Cum 12:39
/ 10.630 Kez Okundu
| |

İnegöl’deki düğünlerin adeti olan tavuk alma eğlencesi, vatandaşları canından bezdiriyor. Gecenin bir yarısında yapılan bu eğlence, kimi vatandaşları mutlu ederken kimi vatandaşları mağdur ediyor. Hal böyle olunca eğlence vatandaş için işkenceye dönüyor.

Kına eğlencesinin ardından yapılan bu etkinlik, gecenin ilerleyen saatlerinde yapılınca çevredeki vatandaşlar için işkenceye dönüşüyor. Eğlenceyi şova dönüştürerek, vurdumduymaz davranan eğlencedekiler uyarı ve şikâyetlere ise kulak tıkıyor.
 
Cenaze, hasta, yalı ve çocuk gibi özel durumları olan vatandaşları düşünmeksizin gece 3’lere kadar süren ve yüksek sesle yapılan tavuk alma eğlencesine İnegöl’de bir türlü çözüm bulunamıyor.
 
Whatsapp haber hattımıza ulaşan vatandaşlar bu duruma çözüm bulunmasını isteyerek; Emniyet Müdürlüğü başta olmak üzere İnegöl Belediyesi ve Kent Konseyini göreve davet ediyor.
 
WHATSAPP HABER HATTI HİZMETİNİZDE
 
Akıllı cep telefonlarının yoğun kullanıldığı günümüzde whatsApp’ı kullanan tüm okurlarımız artık inegolonline.com muhabiri gibi haber servis edebilecekler. 0546 466 5463 nolu telefon numarasına WhatsApp ile göndereceğiniz haber, foto ve videolar inegolonline.com sayfalarında yer almaya başlayacak.
 
ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLUN
 
Sizde bölgenizde gördüğünüz eksikleri haber değeri taşıyan konuları 0546 466 5463 whatsapp haber hattımıza iletin, çözümün bir parçası olun .
 
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.