Gelenek Devam Ediyor
 :
/ 940 Kez Okundu
| |

İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği 12 yıldır gerçekleştirdiği iftar programını dernek üyeleri ve aileleri ile birlikte Orhan İnegöl köftecisinde gerçekleştirdi.

Orhan 2 İnegöl köftecisinde gerçekleşen iftar programına kaymakam Ali Akça ve İnegöl belediye başkan yardımcısı Gülhan Şahin katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İnegöl zihinsel engelliler derneği(İZED) başkanı Halil Peynirci “BU gece bayramın yaklaştığı kadir gecemizin yaklaştığı bir gecede kaymakamımız eşi ve belediye başkan yardımcımız ile birlikte 12 yıldır yapmış olduğumuz iftar programında bir aradayız. Bize bu geceyi tahsis eden hayırsever iş adamlarımıza Allah iş rastlığı versin çocuklarımızı mutlu ettiler katılımcılara teşekkür ediyorum.”

 

Programı gerçekleştiren hayırsevere teşekkür eden ilçe kaymakamı Ali Akça “Değerli arkadaşlarda ramazan birlik beraberlik ve yardımlaşma demektir. Çok şükür ilçemizde bunlar gerçekleşiyor. BU akşam burada bir hayırseverimizin davetlisi olarak engelli kardeşlerimiz ve aileleri ile birlikte iftar gerçekleştirdik. Bayramda yaklaşıyor önce ailelerimizin ve ilçe halkımızın bayramı mübarek olsun” dedi.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.