Genç MÜSİAD İnegöl Şubesinden anlamlı ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Genç MÜSİAD İnegöl Şubesinden anlamlı ziyaret
13 May 2018 / Paz 19:41
/ 6.668 Kez Okundu
| |

MÜSİAD İnegöl şubesi Gençlik Kurulu tarafından, 3 ay önce yapımına başlanılan ve geçtiğimiz günlerde eksikleri tamamlanarak hizmete açılmak üzere hazır hale gelen kütüphaneye İnegöllü şehidimiz Hüseyin Gencer’in ismini verdi. MÜSİAD Gençlik Kurulu üyeleri ayrıca anneler gününde şehidimizin Kurşunlu’da yaşayan annesini ziyaret etti.

MÜSİAD Gençlik Kurulu Şube Başkanı Mustafa Coşkun, Yönetim kurulu üyeleri, Oğuzhan Uslu, Samet Kızılarslan, İbrahim Turan ve Burak Helvacı şehidimizin Kurşunlu Mahallesin'de bulunan ailesini ziyaret ettiler.

Gençlik Kurulu Başkanı Mustafa Coşlun, ziyaret için özellikle Anneler Günü'nü seçtiklerini belirterek, "Şehidimizin annesi bizim annemiz, istedik ki bu özel günde Kendilerine bilerde birer evlatları olarak yaptığım bu çalışmaya davet etmek ve Anneler Günü nedeni ile hediye takdiminde bulunmak istedikleri için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Şehidimizin anne ve babası da ziyaretten dolayı oldukça duygulandıklarını söyleyerek Genç MÜSİAD İnegöl Şubesine Şehit oğulları adına yaptıkları çalışma için teşekkkür ettiklerini söylediler.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.