Genç Saadet’te Ömer Hira Dönemi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Genç Saadet’te Ömer Hira Dönemi
21 Tem, 2017 / Cum 11:05
/ 9.283 Kez Okundu
| |

Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları Başkanlığına Ömer Hira getirildi. Hira yaptığı açıklamada gün çalışma günüdür dedi.

Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları Başkanlığına Ömer Hira getirildi. Eski gençlik kolları başkanı Resul Cerhal ise ana kademe üretim birim başkanlığına getirildi.

Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları yeni Başkanı Ömer Hira ilk açıklamasını yaptı. “Gün canımızı dişimize katarak çalışma günüdür” “Tükenmeyen inancımızla, bitmeyen heyecanımızla, değerlerinin bilincinde olan nesillere ulaşma günüdür. Bizler bu davaya hizmet etmiş herkesi kucaklar ve severiz. Eski Gençlik Kolları Başkanımız Resul CERHAL’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Bizler de İlçe Başkanımıza, istişare kurulumuza, Başkanlık divanımıza bizlere bu görevi layık gördüğü için teşekkürü bir borç biliriz. Bu görevi her başkan gibi daha heyecanlı, daha azimli taşımayı kendimize vazife ediniyoruz. Eskilerin tecrübelerini yenilerin heyecanı ile harmanlayıp gençlik için daha neler yapabiliriz bunun derdini taşımaktayız. "Yeni dönemde herkese kapımız açıktır” Selam ve dua ile...

inegolonline.com/ haber_diger/20139764_1359708957476290_8671940499390171184_n.jpg" />


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.