Genç voleybolculara baklava dopingi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Genç voleybolculara baklava dopingi
29 Eyl 2016 / Per 14:00
/ 510 Kez Okundu
| |

Altyapı oyuncularından oluşturulan ve bu sezon 2.Ligde mücadele edecek olan Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor voleybol takımı yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Başkan Vekili Furkan Baştürk ile Voleybol Şube Sorumlusu Nuhi Solak, Alanyurt Yunus Emre Spor Salon'unda sezon hazırlıklarını sürdüren voleybolcuları ziyaret ederek oyunculara baklava ikramında bulundu.

SPORCULARIMIZIN TAMAMI İNEGÖL’DEN YETİŞTİ

İdman öncesi açıklama yapan Antrenörü Serkan Sezer, "4 yıl önce altyapı seçmelerimizi yaptık. Bu sene 5 yıl olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tamamı İnegöl'den yetişen sporculardır. Amaç öncelikle buradaki sporcuların daha fazla maç yapmasını sağlayıp, A takım seviyelerine gelmeleri için olan süreci hızlandırmak. Bu süreç içerisinde diğer bütün köklü kulüplerin yaptığı gibi örneğin Ziraat Bankasının 2.Lig, 1.Lig ve Efeler liginde takımı var. Bizde buna bir başlangıç yaparak, maç performanslarını artırmak için 2.Lige katılma kararı aldık. Bu konuda çalışmalarımıza başladık ve yürütüyoruz. Şuanda 2.Lig kadrosunda 14 oyuncumuz var. Müsabaka sporcularımız olarak ta 84 müsabaka oyuncumuz var.  Yetiştirilme anlamında da 150 civarı altyapımızda çalışan oyuncularımız var.  4 oyuncumuz geçtiğimiz yıl bu sezonda 3 oyuncumuz milli takım kamplarına gitti."dedi.

A TAKIMDA FORMA GİYECEKLER

Voleybol Şube Sorumlusu Nuhi Solak ise "Bilindiği gibi bu sene hem Efeler hem de 2.Ligde mücadele edeceğiz. Kulüp Başkanımız Alinur Aktaş öncülüğünde yönetim kurulumuz bu yıl 2.Lige katılma kararı aldı. Zaten altyapımız buna uygundu. 2.Lige ise Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor ismiyle katılacağız. Altyapımızdaki oyuncularımızdan oluşan takımımız sezon hazırlıklarını sürdürüyor. İlk Maçımız 30 Ekim tarihinde İnegöl'de oynanacak. Bizde bugün takımımızı ziyaret etmek istedik. İnşallah bu oyuncularımız önümüzdeki yıllarda A takımızda forma giyme şansını elde edecek." ifadelerini kullandı.


GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.