Gençler Gücü Spor Kulübünde Teknik Kadro Değişikliği

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gençler Gücü Spor Kulübünde Teknik Kadro Değişikliği
14 Tem, 2016 / Per 18:09
/ 932 Kez Okundu
| |

Gençler Gücü’nde teknik direktör olarak anlaşılan Serkan Yalçın’ının tayini çıkması sonucu yerine Yunus Memiş ile anlaşıldı.

Kulüp Başkanı Sedat ÖPÇİNER tarafından yapılan açıklamada;   “2016/2017 Sezonunda Takımımızın başına Teknik Sorumlu olarak anlaşma sağladığımız Serkan YALÇIN hocamızın öğretmen kimliği olması sebebi ile eylül ayında başlayacak olan Eğitim ve Öğretim yılında tayini Karadeniz Ereğli’ye tayini çıktığını yönetim kurulumuza bildirmiş ve Teknik sorumlu olarak yapmış olduğumuz anlaşmadan affını talep etmiştir.  Tayin nedeni ile Serkan YALÇIN hocamıza anlayış gösteriyoruz ve bu güne kadar kulübümüz adına yapmış olduğu çok değerli çalışmalar nedeni kendisine çok teşekkür ediyor ve yeni yaşamında Serkan Hocamıza başarılar diliyoruz.

YENİ HOCA YUNUS MEMİŞ

Öpçiner; “ Serkan YALÇIN Hocamızdan boşalan Teknik Sorumluluk görevine ise camiamız tarafından yakından tanınan ve geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kulübümüzde görev yapan Yunus MEMİŞ hocamız ile yaptığımız görüşmeler sonucunda anlaşmış bulunuyoruz. Yunus MEMİŞ hocamızın yardımcılığına ise uzun yıllardır Kurtuluş spor kulübünde görev yapan Murat KIŞKAN hocamızı getirmiş bulunuyoruz. Her iki hocamıza da hayırlı olsun diyor ve başarılar diliyorum. Yeni Planlamaya göre Teknik Kadromuzda Teknik Sorumlu olarak Yunus MEMİŞ,Yardımcı Hoca olarak Murat KIŞKAN,Kaleci Antrenörü olarak Ümit ÇAĞIN,Alt yapı hocaları olarak Edami GÜLCEMAL,Yasin ARAS ve Mustafa TAÇ hocamız görev yapacaklardır.” Dedi

TARİHTE BİR İLK

Tarihte bir ilk olduğunu vurgulaya başkan Sedat Öpçiner “Gençler Gücü spor kulübü tarihinde ilk defa sayısal olarak aynı sezonda  6 Hoca ile çalışacaktır. Bu  gösterge önümüzdeki sezon bütün yaş gruplarında ciddi bir hamle ve atılım yaşanacağının ilk adımı olarak değerlendiriyoruz ve bütün hocalarımıza başarılar diliyoruz.

 

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.