Gençler’de küme düşme üzüntüsü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gençler’de küme düşme üzüntüsü
29 Şub 2016 / Pzt 19:28
/ 9.216 Kez Okundu
| |

2 yıl önce Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Gençlergücü, bir yıl mücadele ettiği Süper Amatör Lig’den de düştü. Gençlergücü yöneticisi Kamuran Balkan, düşen ekibin futbolcularına sert tepki gösterdi.

İnegöl’ün Bölgesel Amatör Lig’de oynama başarısını gösteren tek ekibi olan Gençlergücü, önce BAL’dan sonra da Süper Amatör’den düştü. İnegöl’ün önemli kulüplerinden biri olan Mavi Siyahlılar, önümüzdeki yıl 1.amatör kümede mücadele edecek.

 

ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Gençlergücü denilince ilk akla gelen isimlerden yönetim kurulu üyesi Kamuran Balkan, düşmelerinin ardından sosyal medyada paylaştığı açıklamayla futbolculara adeta ateş püskürdü.

 

KARAKTER EKSİĞİ FUTBOLCU TERCİHLERİ

Balkan; “Bugün deplasmanda karşılaştığımız Duaçınar maçını 2-0 kaybettik ve küme düştük. Elinden geldiğince iyi niyetle mücadele eden futbolcularımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim ve futbolculuk hayatlarında başarılar dilerim. Ancak şunu da ifade etmeliyim. Bazılarının bugünkü hayalini geçmişinde yaşayan kulübümüz öz eleştirisini yaparak yeniden eski günlerine çok geçmeden dönecektir. Tarih tekerrürden ibarettir. Ulu Önder Atatürk'ün 100 yıl önce söylediği gibi; ‘Ben sporcunun zeki çevik aynı zamanda ahlaklısını severim’ sözüne ithafen bu sezon karakter eksiği futbolcu tercihlerimiz nedeni ile hatalıyız ve sonuç küme düşme oldu. Allah art niyetli olup zor şartlarda elde ettiğimiz imkanları sunduğumuz futbolcuları kahretsin diyorum”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.