Gençlerden Anlamlı İftar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gençlerden Anlamlı İftar
30 May 2017 / Sal 15:31
/ 10.190 Kez Okundu
| |

Bir süre önce oluşan İnegöl kent konseyi gençlik meclisi, ramazana has anlamlı çalışmaya imza attı.

Başkanlığını Enis Genci'nin, sekreterliğini Nurcan Altınok'un yaptığı gençlik meclisi şu isimlerden oluşuyor:Enis Genci, Nurcan Altınok, Uğur Işık, Özkan Özısık, Habibe Uyan, Zeynep Karabacakoğlu, Şevval Ertopuz, Tarık Bostancı, Onur Yılmaz, Onur Torun Şükrü Karaaslan, Fatih Apaydın

POLİSLERLE İFTAR

Pazartesi akşamı Kent Konseyi gençlik meclisi üyeleri, Ankara yolundaki arama noktasında görev yapan Emniyet mensuplarıyla birlikte iftar yaptılar.

RAMAZAN AYI HUZUR GETİRSİN

Konuya dair kısa bir açıklama yapan Kent Konseyi gençlik meclisi başkanı Enis Genci " Bu çok özel vakitte, güvenliğimizi sağlayan Emniyet mensuplarıyla birlikte iftar yaptığımız için çok mutluyuz. Başkanımız Haydar Cerrah'ın selamlarını iletmek istiyorum. Güvenlik görevlilerimize, gerek polis gerek asker, vatandaş olarak hepsine yardımcı olmak zorundayız. Temennimiz hiç bir adli vaka olmamasıdır. Ama insanoğlunun var olduğu yerde bu imkânsızdır. Herkes kendi işini hakkıyla yaptığı zaman ülkemiz de milletimiz de huzurlu ve mutlu olacaktır. İlk programımız olması nedeniyle heyecanlıyız. Gençlik meclisi üyeleri olarak başkanımız Haydar Cerrah ve kıymetli yürütme kurulu öncülüğünde güzel ve kalıcı projelere imza atmak istiyoruz. Bu mübarek Ramazan ayının ülkemize ve dünyamıza huzur ve barış getirmesini temenni ediyoruz." dedi.

Yaklaşık otuz kişinin iftar yaptığı program, emniyet mensuplarının çay ikramıyla sona erdi.


inegolonline.com/ haber_diger/IMG_4001.jpg" style="height:300px; width:450px" />


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.