Gençlergücü bombaları patlatıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gençlergücü bombaları patlatıyor
 :
/ 1.213 Kez Okundu
| |

Geçtiğimiz sezon BAL Ligi’nden Süper Amatör Lig’e düşen Gençlergücü transfere hızlı bir giriş yaptı.

Gençlergücü daha önce prensip anlaşmasına vardığı iki isimle sözleşme imzaladı.

KULÜBÜMÜZE HAYIRLI OLSUN

Transfer çalışmaları ile ilgili bilgi veren kulüp başkanı Sedat Öpçiner, “Yeni sezonda A Takım kadromuza hocamız tarafından belirlenen isimler ile görüşmelere daha önceden başlamıştık.

Yeni dönemde yeni bir anlayış ile Bursa Süper Amatör Kümede başarıları ile söz edilen bir kulüp olma yolunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu gün ise futbola Çekirge spor kulübünde başlayan sonrasında Fethiye Spor,Yenice spor ve son olarak Kafkas spor takımlarında futbol oynayan orta saha oyuncusu Abdullah Öner kardeşimiz ve Gürsu Belediye Spor takımının tecrübeli stoperi Sezer Elma ile anlaşmış bulunuyoruz. Her iki oyuncu ile yapılan anlaşmalar Kulübümüze ve futbolcularımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

BEKLENTİLERE EN GÜZEL CEVABI VERECEĞİM

Yeni transfer Abdullah Öner ise şunları söyledi, “Erol Hocam ile daha önce Yenice spor kulübünde birlikte çalışma imkanımız olmuştu onun daveti üzerine Gençler Gücü spor kulübü ailesine katıldım.

Yeni sezon için benden beklentilerinin fazla olduğunu biliyorum beklentilere en güzel cevabı verebilmek için ekipte yer alan arkadaşlarımla birlikte çok çalışarak güzel sonuçlara imza atacağımızı düşünüyorum”

FAYDALI OLACAĞIM

Sezer Elma’da geçen sezon Gürsu Belediyespor takımında oynadığını söyleyerek “Önümüzdeki sezon Gençlergücü spor takımının başarılı olabilmesi için elimden gelen mücadeleyi sahada sergileyerek faydalı olacağımı düşünüyorum. Burada bulunmaktan memnunum her iki taraf için bu anlaşmanın hayırlı olmamasını diliyorum diyerek” sözlerini tamamladı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.