Gençlergücü Kestel’le Yenişemedi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gençlergücü Kestel’le Yenişemedi
13 Eki 2015 / Sal 13:15
/ 516 Kez Okundu
| |

Milli yas nedeniyle liglere ara verilmesi üzerine bu boşluğu hazırlık maçı yaparak değerlendiren Gençlergücü, Kestelspor ile 2-2 berabere kaldı.

Süper Amatör Lig temsilcimiz Gençlergücü, milli yas nedeniyle liglerin ertelenmesi üzerine bir haftalık boşluğu hazırlık maçı yaparak değerlendirdi. Mavi Siyahlı temsilcimiz Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Kestelspor’la karşı karşıya geldi. 90 dakikalık dostluk maçı 2-2’lik eşitlikle son buldu.

TERÖRE TEPKİ

Maç sonrası açıklama yapan Gençlergücü Spor Kulübü Basın Sözcüsü Bülent Ergül, 10 Ekim Cumartesi günü Ankara'da yaşanan terör olayları sonucu 95 vatandaşın vefat ettiğini hatırlattı. “Yapılan bu saldırıyla ülkemiz, halkımız ve demokrasi hedef alınmıştır” diyen Ergül, “Bu saldırı ülkemizin bütünlüğüne karşı yapılmış bir saldırıdır. Bu saldırı, demokrasimize yapılan bir saldırıdır. Kaynağı, söylemi, amacı, adı ne olursa olsun her türlü terör eyleminin ve terör örgütünün karşısındayız ve hep birlikte karşısında olmak mecburiyetindeyiz. Ülkemizi bölmek adına yapılan bu terör olaylarını camia olara kınıyor, Allahtan yenilerinin yaşanmaması için dua ediyoruz. Terör saldırısı sonucu vefat eden insanlarımızın ailelerine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz” dedi.

3 PUANI ALACAK GÜÇTEYİZ

Terör olayları sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu tarafından tüm yurtta hafta sonu oynanacak spor müsabakalarının iptal edildiğini de anımsatan Ergül, şöyle konuştu: “Maçların iptal edilmesi sebebi ile A Takım bazında pazar gününü tatil yapmayıp Bölgesel Amatör Lig takımı olan Kestel spor ile hazırlık maçı oynayarak özellikle maç eksiği olan futbolcularımız adına önemli bir eksikliğimizi gidermeye çalıştık. Takım olma yolunda zamana ihtiyacımız vardı bizde bu imkanı iyi kullandık zevkli ve çekişmeli bir maç sonunda 90 dakika 2-2 beraberlikle bitti. Maçın skorundan çok futbolcularımızın her geçen gün daha iyi performans sergilemeleri bizleri mutlu ediyor. Liglerin iptali nedeni ile maç programı aynı şekilde devam edecek bu nedenle 18 Ekim pazar günü Mudanya Güzelyalı sahasında Bursa Bordo takımı ile karşılaşacağız bu maçtan 3 puan bekliyoruz ve bu 3 puanı alacak güçteyiz. Hafta sonu sporsever halkımızı Mudanya'da yanımızda görmek isteriz.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.