Gençlergücü Yenişehir Belediyespor’u bekliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gençlergücü Yenişehir Belediyespor’u bekliyor
02 Kas 2018 / Cum 16:46
/ 3.079 Kez Okundu
| |

Bursa Süper Amatör Lig B Grubunda mücadele eden İnegöl Gençlergücüspor Cumartesi günü evinde Yenişehir Belediyespor’u ağırlayacak, Gençlergücüspor basın sözcüsü Mustafa Ceylan üç puan için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Gençlergücü Basın Sözcüsü Mustafa Ceylan Burgazspor maçını iyi oynamalarına ve sayısız gol pozisyonunu değerlendirememelerine rağmen sahadan bir puanla ayrıldıklarını söyledi.  Kendi evlerinde oynanacakları Yenişehirbelediyespor maçını almak istediklerini vurgulayan Ceylan “Artık üç maç geride kaldı. Yenişehirbelediyespor maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bu maçta da rakibimizin özelliklerini biliyoruz. Ligin haftalar ilerledikçe zorlaşacağını da biliyoruz. Kendi evimizde, seyircimiz önünde oynayacak olmamız bir avantaj. Bunu iyi değerlendirmek istiyoruz. Buna en iyi şekilde hazırlandığımızı düşünüyoruz. İnşallah Cumartesi günü 3 puan almak için sahaya çıkacağız.” dedi.
Mustafa Ceylan son olarak Cumartesi günü karşılaşacakları Yenişehir Belediyespor maçına taraftarları davet etti. “Cumartesi günü Kurtuluş sahasında saat:15:30 da tüm İnegöllü sporseverleri maçımıza davet ediyorum” dedi.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.